Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Związek prawie pięc lat. Wybaczyłem dziewczynie zdradę miesiąc temu. Przysięgła, że to się nie powtórzy (i inne wyjaśnienia), a że ją nadal bardzo kochałem i kocham, to przyznałem, że jestem jej w stanie jej to wybaczyć. Wszystko pod warunkiem, że dokładnie omówimy nasz związek, przyznamy się co nam się podoba i nie podoba, i od tej pory będziemy ze sobą absolutnie szczerzy.

W ramach tej szczerości, także w ramach rekompensaty moralnej, a także by pokazać mi że się będzie starać, obiecała spełnić wszystkie moje fantazje seksualne - cokolwiek by to nie było, wliczając s--s z innymi kobietami przez jakiś czas lub trójkącik taki właśnie. Będąc nadal bardzo zakochany chciałem uprawiać s--s wyłącznie z nią, więc takie pomysły były mi nie w głowie.
Opowiedziałem jednak, że dla mnie super byłoby, gdyby na jakiś czas stała się dominującą w łóżku: klapsy, pejczyki, knebelki, straponik; tak jak to proponowałem kiedyś kilka razy, ale jakoś nigdy do tego nie doszło.

Byłem bardzo zadowolony, gdy się zgodziła. W ramach tej związkowej szczerości oraz chwilowego zadowolenia, chciałem też usłyszeć oraz spełnić jej fantazje.
Przez kilka dni się migała, twierdząc że jej potrzeby nie są teraz ważne, potem że się wstydzi, a ostatecznie że mi się nie spodoba szczególnie po tym co ostatnio przeszliśmy.
Miałem już pewne podejrzenia, ale dalej naciskałem, więc w końcu przyznała się do fantazjowania o seksie z kilkoma panami naraz, gdzie to ona mogłaby być tą uległą,
zarzekając się jednak że to tylko fantazje i nie chce ich realizować, bo i tak już napsociła, a to mogłoby ostatecznie zepsuć nasz związek.

Nie powiem, że się obraziłem ale jednak... nie wiem już co myśleć.
Niby sam naciskałem, ale jednak w głowie mam cały czas myśli, że może nie powinna się do tego przyznawać, przynajmniej nie tak szybko.
Szczególnie że wybaczyłem jej dość niedawno, poniżając się, stawiając ją ponad sobą tym czynem;
potem przyznając się do... w sumie też poniżających fantazji, stawiających ją w jakiś sposób nade mną.
Teraz ona przyznałą się do czegoś co jeszcze mocniej stawia ją nade mną w naszym związku i boję się, że ten balans mógł zostać za bardzo zaburzony, a do tego może sugerować że ona jednak nie myśli poważnie o tym związku.

Czy mam rację w tym, że mimo naciskania mogłaby to zatrzymać dla siebie czy może za dużo wymagam (choć i tak wydaje mi się, że niewiele) i za dużo myślę, zamiast cieszyć się że teraz już jest dobrze?

#zwiazki #s--s #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #624311d0221d32e736db2dd2
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 7
@AnonimoweMirkoWyznania
Pamiętam jak zaproponowałem swojej dziewczynie po 4 latach związek otwarty. Była na mnie w-------a niesamowicie, mieliśmy z miesiąc czasu ciche dni. Po miesiącu powiedziała, że bardzo mnie kocha i może sie zgodzić na coś takiego. Od razu zadzwoniłem do koleżanki, którą bardzo chciałem speklowac. Niestety jak już ją speklowalem, to nie miałem dalej ochoty peklowac innych. Niestety moja dziewczyna przyprowadzała do domu codziennie innego typa, a ja siedziałem w szafie
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania Zdradziła cię i fantazjuje o byciu wyruchanym przez kilku gości. Albo rób z tego otwarty związek, albo miej swoją godność i ją olej, bo zdradzi po raz kolejny na 1000%. No ale jak możesz posiadać swoją godność skoro chcesz strapona w kakowe XD
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: laska jest zajebistym perwersem, ja bym się z nią w łóżku dogadał :D i generalnie, jeśli laska do Ciebie wraca i jest ok, to może pozwól jej się puścić raz na jakiś czas, wyszaleje się, Tobie w sumie i tak c--j do tego, a będziesz dalej w związku i laska będzie spełniona i Ty jak będzie robiła co będziesz chciał. Ja bardzo chciałbym trafić na taką agentkę.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Typie jesteś z laską która pościła się z innym miesiąc temu i marzy o gangbangu z kolesiami gdzie będą w nią ładować kutasy jak farsz w mięso. Nie będzie dobrze. Najlepiej to rozstać się, i niech ona się wyszaleje w tym temacie, i ty też. Potem możecie spróbować wrócić do siebie. Jak ona ma takie fantazje, to teraz czy później zrobi to. A ty albo będziesz o tym wiedział
  • Odpowiedz
@Dimetox: no kozak podejście masz do życia widzę, (zapewne to bait ale...) laska robi z OPa debila puszczając się za plecami a ty na to

pozwól jej się puścić raz na jakiś czas, wyszaleje się, Tobie w sumie i tak c--j do tego

po co to nazywać związkiem xD
  • Odpowiedz
@PukierCud3r: bo wy s--s traktujecie jakby n------------------o.jpg, s--s to zabawa, upust emocji, każdy ma jakieś swoje dzikie rządze, jedni je w sobie skrywają i się hamują, a drudzy się bawią. Gdyby OP to rozumiał, to i pewnie sam by się jakoś odnalazł w takiej sytuacji, bo pewnie i sam odnalazłby sięw jakimś trójkąciku. A poza tym tak realnie skołować kilku chłopa na zabawę, tak jak chciała to dziewczyna OP, jest
  • Odpowiedz
jedni je w sobie skrywają i się hamują

@Dimetox: nie żeby coś, ale właśnie to odróżnia nas od zwierząt,
jeśli chcesz żyć w otwartym związku to raczej coś takiego się na samym starcie ustala, a nie daje d--y za plecami, bo w sumie to tylko s--s xD
  • Odpowiedz
@PukierCud3r: @AnonimoweMirkoWyznania: no to swoją drogą, ale pewnie laska dobrze wiedziała, że OP ma kija w dupie, a jej się chciało kutasić i pożądanie wygrało, ale jednak emocjonalnie jest związana z OPem i on jest tu jednak na wygranej pozycji, bo ja na jego miejscu rozegrałbym to tak - dobra, bzikaj jak tak jak lubisz, fajnie byłoby jakbyś mnie informowała chociaż z kim to robisz i czy to
  • Odpowiedz
No i piszę to z autopsji, brałem udział w trójkątach 2m1k, niestety jako ten trzeci, bo jakoś nie trafiam na laski z dzikimi żądzami w łóżku, w całym życiu miałem tylko jedną taką i wspominam do dziś. I trafiłem też na parę, gdzie koleś lubił straponem w dupę, więc nie jest to nic nadzwyczajnego
  • Odpowiedz
D. : Niestety jesteś frajerem. Zakochałeś się, ulegasz we wszystkim, chciałbys żeby Cię dominowała. A ona jest bardzo uległa i marzy o ostrym seksie. Nie dogadacie się. Taka kobieta jest super na ons, jak ja możesz porządnie zeszmacic, zerżnąć we wszystkie dziury, napluc. Często miewałem uległe dziewczyny, ale tylko raz taka naprawdę uległa i tego nid można porównać. Jakbyśmy to dłużej cisgneli to bym ją też mógł dać komuś zerżnąć, albo jej
  • Odpowiedz
MiłosnyRozbójnik:

W ramach tej szczerości, także w ramach rekompensaty moralnej, a także by pokazać mi że się będzie starać, obiecała spełnić wszystkie moje fantazje seksualne - cokolwiek by to nie było, wliczając s--s z innymi kobietami przez jakiś czas lub trójkącik taki właśnie.

Przeciez ona na takie cos sie zgodzila dobrze wiedzac, ze zadnej nie znajdziesz xD gdybys mial taka mozliwosc to nie latalbys za typiara, ktora cie zdradzila tylko od
  • Odpowiedz