Aktywne Wpisy
dom_perignon +345
Kadet20 +52
Nie jestem pierwszy który to powie, ale no nie czaję fenomenu tej piosenkarki. Jest gwiazdą, niektóre jej piosenki nawet są spoko (ale nie te z radia bo są przeruchane do porzygu) i fajnie się ich słucha, ale żeby aż taaak?
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
Pytam serio, bez ofensywy, wielu się ze mną nie zgodzi i powie że pierdziele głupoty, ale takie moje odczucia.
Dla mnie jedna z wielu znanych piosenkarek, która robi znaną i popularną muzykę
#ukraina #wojna #uchodzcy #oswiadczenie #rosja
A już widać, że zaczyna się robić nieprzyjemnie. Wojna się jeszcze nie zakończyła, a już Polacy psiacza na uchodźców. Co będzie jak się wojna skończy?
"Ukraińcy! Won do domów a nie zabierać mi miejsca pracy polaka dzielnego i walecznego! Do zoo muszę płacić??? HUSARIA"
Komentarz usunięty przez autora
@Einsoczen: A teraz weź się zastanów - bilet do zoo to potrzeba którego rzędu w piramidzie potrzeb uchodźcy wojennego?
Ja tam się nie przejmuje. Trzeba dać tym ludziom możliwość i szanse do pracy i asymilacji, a może kryzys demograficzny
@Komornickus: Gdzie skłamał ?
Ja mam dokładnie odwrotne obserwacje - Ukraińska młodzież rzadko używa zwrotów grzecznościowych. Dowód anegdotyczny vs dowód anegdotyczny.
Komentarz usunięty przez autora
Z Ukraińcami raczej nie mam do czynienia.