Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 80
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 53
@GrafikaUltraHaDe
Oczywiście, dlatego nie ma problemu z innym źródłem.

www.polsatnews.pl/wiadomosc-amp/2021-11-04/ursula-von-der-leyen-pokonala-odrzutowcem-47-km-media-to-jej-ekologiczny-grzech/
  • Odpowiedz
  • 54
@PrzeKomentator Polsat to poważne źródło, czy nie pasuje do lewicowej narracji?
www.polsatnews.pl/wiadomosc-amp/2021-11-04/ursula-von-der-leyen-pokonala-odrzutowcem-47-km-media-to-jej-ekologiczny-grzech/
  • Odpowiedz
  • 0
@mendrix To nie mój wpis, ja wykonałem kosmicznie skomplikowane zadanie jakim było wpisanie jej nazwiska oraz nazw dwóch miast w google, a to co wstawiłem to pierwszy wynik.
  • Odpowiedz
  • 33
@GrafikaUltraHaDe Widzę że umiejętność czytania cię przerasta, zobacz kto zrobił ten wpis.

A żadnej manipulacji nie ma, mogła wybrać pociąg, obawa o koronawirusa nie jest żadnym wytłumaczeniem. Gdyby to wirus byłby problemem, to wybrałaby najbardziej ekologiczne rozwiązanie, jakim byłaby wideokonferencja.
  • Odpowiedz
@Fidel1: Co mnie obchodzi druga cześć twojej wypowiedzi.
Liczba kilometrów się nie zgadza.
Artykuł jest z 4 listopada ubiegłego roku, a na screenie od ciebie nie ma żadnej daty, co sugeruje że sytuacja miała miejsce niedawno.

Po prostu proszę nie siej zmanipulowanych informacji.
A co do jej zachowania, to to jest ta hipokryzja elit zachodu, co każe zwykłym obywatelom jeździć najlepiej na rowerze do pracy, żeby bogole w autach nie
  • Odpowiedz
@Aokx: Gdzieś widziałem porównanie emisji co2 takiego prywatnego jeta (chyba koleś wziął najpopularniejszego) i samochód osobowy. Pamiętam że wyszło tylko trochę lepiej na korzyść samochodu, ofc nie musi to być prawda bo sam tego nie liczyłem ale wyglądało legitnie
  • Odpowiedz