Wpis z mikrobloga

ok, ja nie jestem zaradny w takim razie, bo nie wycieram sobie twarzy i rąk papierem toaletowym

@polemarchos: Ten papier jest tak samo sterylny/czysty, jak chusteczki, papier kuchenny oraz serwetki.

Za to dobrej jakości, kilkuwarstwowy, miękki papier toaletowy jest dużo lepszy i można oderwać jeden czy dwa listki, co w przypadku chusteczek lub papieru kuchennego jest dużo bardziej przyjazne środowisku naturalnemu.
@StaryWedrowiec: Spoko, wyjaśniłeś już wszystkim bardzo dokładnie szereg zastosowań papieru toaletowego. Ewidentnie jesteś w tej kwestii ekspertem. To proponuję żebyś teraz skupił się na zgłębieniu tematu kosza na śmieci. Zajebiste urządzenie, bardzo polecam a widać wyraźnie że jeszcze go nie znasz.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Spoko, wyjaśniłeś już wszystkim bardzo dokładnie szereg zastosowań papieru toaletowego. Ewidentnie jesteś w tej kwestii ekspertem. To proponuję żebyś teraz skupił się na zgłębieniu tematu kosza na śmieci. Zajebiste urządzenie, bardzo polecam a widać wyraźnie że jeszcze go nie znassz.

@enzojabol: Dlaczego wmawiasz mi, że mam syf? Pier...nij się w łeb, farmazoniarzu.

A poniżej mój biurkowy kosz.
Pobierz StaryWedrowiec - > Spoko, wyjaśniłeś już wszystkim bardzo dokładnie szereg zastosowań...
źródło: comment_1648496774342sDt2TNGXEvFXObkTiM1.jpg
@StaryWedrowiec: Wmawiam? Xd Tu nic nikomu nie trzeba wmawiać. Kilkanaście pudełek pizzy na biurku i kilka rolek zużytego papieru toaletowego na podłodze TO JEST SYF. Już #!$%@? od tego #!$%@? fotela czy talerzu po żarciu który pewnie wymieniasz tak często jak często wyrzucasz pudełka po pizzy.

A co do biurkowego „kosza” - super że trafił do niego może 1% zużytego papieru z biurka i jego okolic. Świetna skuteczność.
Wmawiam? Xd Tu nic nikomu nie trzeba wmawiać. Kilkanaście pudełek pizzy na biurku i kilka rolek zużytego papieru toaletowego na podłodze TO JEST SYF. Już #!$%@? od tego #!$%@? fotela czy talerzu po żarciu który pewnie wymieniasz tak często jak często wyrzucasz pudełka po pizzy.

A co do biurkowego „kosza” - super że trafił do niego może 1% zużytego papieru z biurka i jego okolic. Świetna skuteczność.

@enzojabol: Jesteś upośledzony? Przecież
@wataf666: Powiem tak, wielokrotnie na lajwie mówił, że on się nie myje i że on się nie poci/nie śmierdzi i nie musi się myć. z 5 razy tak i podobnie mówił co najmniej.
A jak gadał z NAJLEPSZĄ POLSKĄ DZIENNIKARKĄ to wziął ją do siebie pod pelerynę i jej pytał czy nie śmierdzi. xD Pewnie poszedł na fejm bez mycia. xD

Jak mirek zwrócił uwagę że on tak ciągle o tym