Aktywne Wpisy
Markotny_Marek +162
Niewielu z Was - młode wilcy - wie, że w latach 90. istniał zwrot "mój komputer jest za szybki."
Była sobie np. taka gierka "Cisco Heat" i jak nie wyłączyłeś TURBO w swoim 486DX2 z 66 MHz na 33 MHz, to brak optymalizacji gry powodował gejmołwer w pięć sekund, za szybko wszystko działało.
To nara xD
#komputery #nostalgia #ciekawostki
Była sobie np. taka gierka "Cisco Heat" i jak nie wyłączyłeś TURBO w swoim 486DX2 z 66 MHz na 33 MHz, to brak optymalizacji gry powodował gejmołwer w pięć sekund, za szybko wszystko działało.
To nara xD
#komputery #nostalgia #ciekawostki
deeprest +269
Ale śmiesznego szczurka brudaska znalazłem przy drodze
#pokazkota
#pokazkota
#konfederacja #wybory
hahaha co gość farmazona z-----ł to ja nawet nie
niedziela niehandlowa: Standard na zachodzie. Konfederacja jest za rozwiązaniem pośrednim, czyli pracownik mógłby pracować 2 niedziele w miesiącu oczywiście jak zawsze za wyższą stawkę.
Aborcja: gdzie tu zamordyzm? Nie powinno zabijać się dzieci i tyle. Kobiety w ciąży, która zagraża życiu matki są z tego zwolnienie. Tak samo w przypadku poważnych wad letalnych.
Kierunek państwa wyznaniowego: niezły farmazon. Ateistów i wyznawców innych religii będą wsadzać do
To nie jest kierunek zamordyzm ?
Ale więcej ci powiem, konfa chciała by usunąć jeszcze kolejna przesłanke "z gwałtu" . To nie jest zamordyzm ?
@mrKuaku: tutaj
https://www.donald.pl/artykuly/Mxn8q4pm/mentzen-tlumaczy-ze-jest-za-wolnoscia-slowa-ale-obrazanie-uczuc-religijnych-powinno-byc-karalne
Przestań kłamać, bo wasi kandydaci mówią inaczej:
Niedziela niehandlowe: Mentzen: nie wiem, bo cześć naszych posłów będzie za, a część przeciw
Aborcja: Michał Wawer: zakaz aborcji nawet z gwałtu
@mrKuaku: konfa nie zakazywala mi wychodzic z domu ani nie kazala mi sie tydzien izolowac po wakacjach xd
@Wokawonsky: proponowaniem i lobbowaniem za ustawą mając świadomośc że przeciwko niej jest zdecydowana większość wyborców. Proponując ją TYLKO dlatego że wpisuje się w ich CHORĄ ideologię kościółkową. Mówię o naruszeniu kompromisu aborcyjnego ramie ramie z pisem z którym udają że nie zrobią koalicji.
na wieczność pluje i będę krytykował konfederacje gdziekolwiek będę
Przepraszam za capslock, wzburzyłem się.
@SpasticInk: https://www.rp.pl/spoleczenstwo/art38100641-sondaz-ponad-80-proc-polakow-za-liberalizacja-przepisow-dotyczacych-aborcji