Aktywne Wpisy
#a1 #motoryzacja #wypadek #polskiedrogi #uk #samochody
Wiem że pod tym postem zesrają sie mariuszki dla których 20 letna wypierdziana beemka/audi jest całym życiem ale musze spytać. Tak właściwie to po co komu w Polsce auto które może jechać powyżej 140 km/h? Po co komu auto które robi setke w 4 sekundy? Pytam bo trudno mi to pojąć jak nikt nie ma problemu ze sprzedażą pocisku na kołach i nie trzeba na to
Wiem że pod tym postem zesrają sie mariuszki dla których 20 letna wypierdziana beemka/audi jest całym życiem ale musze spytać. Tak właściwie to po co komu w Polsce auto które może jechać powyżej 140 km/h? Po co komu auto które robi setke w 4 sekundy? Pytam bo trudno mi to pojąć jak nikt nie ma problemu ze sprzedażą pocisku na kołach i nie trzeba na to
qew12 +57
Chłop spróbował sobie kupić czekoladę z automatu. Terapeutycznie, bo na widoku ludzi.
Nie wiem czy zdążę wypić bo gorące.( ͡° ʖ̯ ͡°)
Bez taty bym nie zauważył instrukcji.
Jak to wyciągnąć jak to jest ściśnięte jakoś.
Przypomniały mi się wycieczki szkolne eh.
Edit: wypiłem, język i dziąsła poparzon
#przegryw #autyzm #zaburzenialekowe
Nie wiem czy zdążę wypić bo gorące.( ͡° ʖ̯ ͡°)
Bez taty bym nie zauważył instrukcji.
Jak to wyciągnąć jak to jest ściśnięte jakoś.
Przypomniały mi się wycieczki szkolne eh.
Edit: wypiłem, język i dziąsła poparzon
#przegryw #autyzm #zaburzenialekowe
niektórym kobietom dany facet może się podobać, ale ta sama kobieta może:
- odsłonić wszystkie karty i dać mu dupy na pierwszej randce
- udawać trudną do zdobycia (ale dalej zainteresowaną!!!) na pierwszym lub max drugim spotkaniu, a na trzecim już normalnie dać dupy
To ci "mistrzowie pua" sobie zmanipulowali to puścili taki mit, że wystarczy być pewnym siebie, mieć ramę, grą (a jak tego nie masz to wpadaj na nasz kurs uwodzenia 3 dni za 15000 zł) i nawet jak lasce się nie spodobasz z wyglądu to możesz ją zdobyć G R Ą !
Jak to miało działać? Wmawiali tym kursantom jakieś dziwne zasady, a tak naprawdę 100% lasek z którymi coś wyszło - to wyszło bo od samego początku podobali się z m0rdy, wzrostu i wyglądu. Tylko po prostu niektóre laski mają jakieś dziwne gry i udają trudno dostępne, niezainteresowane, ale po prostu nie chcą od razu dać dupy, tylko udają trudne do zdobycia. Laski udawały niezainteresowane żeby facet sobie myślał, że one są "inne niz te puszczalskie laski, trudne do zdobycia, wartościowe" i że to ona nie jest zainteresowana jego wyglądem, ale on ma super charakter i pua gre i laskę w sobie "#!$%@?". A tak naprawdę to laska czekała ten tydzień i od początku chciało jej się ruchać, ale się kontrolowała, żeby sobie zbudować dobrą reputacje xD One lubią takie szopki odwalać
A jedyna taktyka żeby je zdobyć to ... po prostu poczekać do tej 3 czy 4 randki kiedy lasce te gry się znudzą. Żadnej magii, żadnych sztuczek nie trzeba stosować, bo to zawsze kobieta wybiera faceta. Nie ma czegoś takiego, że facet babie się nie podoba, facet nagle robi PUA sztuczkę i laska jego, nagle się zakochała i zaczęła pożądać zakolaka 165cm bo zastosował PUA. No nie, z kobietami zawsze jest system dwójkowy, albo 0 albo 1. Podobasz się, albo nie.
A jeśli się podobasz to laska może ci dać znać od razu, albo grać w jakieś głupie gry, udawać że jej się nie podobasz przez chwilę, a potem nagle powie ci że jej się podobasz i ją zdobyłeś fajnym charakterem - żeby połechtać twoje ego. Nie ma facetów zdobywców - są tylko kobiety wybierające samca do kopulacji.
#incelmirkuje
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6241c4e99df1c36994525704
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt