Z takich swoich podbojów na tinder, to kiedyś bardzo długo pisałem z jedną dziewczyną, głównie dlatego, że się fajnie gadało.
I tak po 2miesiącach stwierdziłem, że się jednak spotkam. Wyszedł spontan, bo "wprosiłem się" do jej domu, a że miałem ochotę na naleśniki to stwierdziła, że będziemy je razem robić i "miło spędzić" czas.
I teraz uwaga.
Ona przygotowała masę na ciasto, a ja miałem na zmianę z nią smażyć naleśniki. Podczas gdy ja smażyłem pierwszą partię naleśników, ona zasnęła xD.
Finalnie usmażyłem wszystkie naleśniki i wyszedłem bez słowa.
@Estetykatopodstawa: bait, masz konto na wykopie, kogo chcesz oszukać. Laski z tindera mają radar, wykrywają wykopka po jednym wpisie! Nawet jak masz konto i tylko obserwujesz tagi, to ona wyczuje to swoim węchem.
Kobiety leco na charakter, konto na wykopie = kiepski charakter ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
Coś czuję, że nowy Mini właśnie zabił większość konkurencyjnych premium mini PC. Możliwe 2500-2600 zł za kilka miesięcy ( ͡€ ͜ʖ͡€) Wielkość prawie jak Apple TV, wszystkie USB to TB, bardzo mocne wyjście audio dla słuchawek, 16GB RAM na start.
I tak po 2miesiącach stwierdziłem, że się jednak spotkam.
Wyszedł spontan, bo "wprosiłem się" do jej domu, a że miałem ochotę na naleśniki to stwierdziła, że będziemy je razem robić i "miło spędzić" czas.
I teraz uwaga.
Ona przygotowała masę na ciasto, a ja miałem na zmianę z nią smażyć naleśniki. Podczas gdy ja smażyłem pierwszą partię naleśników, ona zasnęła xD.
Finalnie usmażyłem wszystkie naleśniki i wyszedłem bez słowa.
Taka, o, historia.
#przegryw #tinder #warszawskisteryd
Edit a dobra już widzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kobiety leco na charakter, konto na wykopie = kiepski charakter ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)