Wpis z mikrobloga

jakiego robota sprzątającego polecacie do mieszkania 70m kw, bez żadnych dywanów ani schodów? na mopowaniu jakoś mi mocno nie zależy, ale jeśli już ma być to z opcją żeby sam zaczął mopowanie po odkurzaniu i to wybranych stref. cena, nie gra roli. byle by był wart swojej ceny

#pytanie #zakupy #robotsprzatajacy #agd
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mapache: jak cena nie gra roli, to chyba nic lepszego niż Roborock S7 obecnie nie kupisz. Chyba, że jesteś gotów jeszcze chwilę poczekać, aż do sklepów trafi S7 MaxV z nową stacją dokującą, w której robot sobie sam umyje szmatę po mopowaniu i nabierze czystej wody, ale koszt takiego zestawu będzie do 5k dobijał.
  • Odpowiedz
@mapache: ze zwykłego S7 ze stacją dokującą z opróżnianiem (żeby nie trzeba było robota po każdym odkurzaniu opróżniać ręcznie) też będziesz zadowolony, a koszt dużo niższy.
  • Odpowiedz
@mapache: Ostatnio zakupiłem irobot roomba i7 i jestem zadowolony, dobrze sprząta, fajnie zapamiętuje mieszkanie i mogę wybrać co i gdzie, kiedy i jak ma sprzątać. Mopowania nie ma bo naczytałem się że to tylko roznosi brud po mieszkaniu, może mało w tym prawdy ale jednak odkurzacz to odkurzacz
  • Odpowiedz