Aktywne Wpisy
Jacek12 +96
Dzisiaj odebrałem zaświadczenie o niepełnosprawności córki ze względu na #autyzm Wiąże się to zasiłkiem niecałe 3000 zł - niby spoko ale w dupie mam te pieniądze. Córka ma ponad 7 lat i nie mówi, ma parę lat młodszą siostrę która rozwija się mega super. Widzę jakby to było gdyby starsza córka też była normalna. Mega zazdroszczę innym rodzicom. Bardzo ciężko mi się na to patrzy i już nie mam na
w końcu wynaleziono szczepionki!
#koronawirus #bekazcovidian
@Adam_Prosty: Hura!!! wiedziałem że wytrzymam te 2 tygodnie.
@mojnicknawykopie Czy któryś z was w końcu znalazł ten cytat o końcu obostrzeń po 2 tygodniach?
Komentarz usunięty przez autora
@aegispolis:
"szury" mówiły że jest agenda 2030 która jest realizowana
@betteroff: Większość społeczeństwa była zaszczepiona dawno temu, po mniej niż pół roku od rozpoczęcia programu. Ogromna większość (ponad 80%) osób z grupy ryzyka była zaszczepiona jeszcze w poprzednie wakacje.
@betteroff: w maju 2021 KAŻDY miał już szanse się zaszczepić, co się działo od tamtego czasu?
@Giban: szczepionka działa słabo a im więcej szurów tym mniejsze zapędy rządu do wprowadzania zamordyzmu.
austria wszyscy dorośli przymusowo zaszczepieni, 60% trzecią dawką, po "zniesieniu restrykcji" i tak został im obowiązek masek ffp2 w pomieszczeniach zamkniętych.
Polska 60% zaszczepiona 30% druga dawka, był obowiązek noszenia szmaty a i tak wszyscy nosili szmate na
@Turahk: Rozumiesz po czyjej stronie leży ciężar dowodu? Ciężko, żebym znalazł w google coś, co uważam za nieistniejące. Wskaż jakikolwiek autorytet mówiący o powrocie do normalności po 2 tygodniach - to przecież nie może być trudne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przedłużanie o tylko dwa tygodnie
https://nszzp.pl/aktualnosci/obostrzenia-zwiazane-z-pandemia-koronawirusa-zostana-przedluzone-o-dwa-tygodnie/
Nie pytałem na ile były wprowadzane początkowe lockdowny. Pytałem gdzie kto obiecywał, że po 2 tygodniach obostrzeń nie będzie.
@Tarec czytaj co sam napisałeś i przestań się błaźnic