Wpis z mikrobloga

via Rowerowy Równik Skrypt
  • 40
96 358 + 66 = 96 424

Dwa nowe kwadraty doszły do kolekcji. Albo aż dwa kwadraty, gdyż teraz mój kwadrat powiększył się do 18x18! Nawet się tego nie spodziewałem. Przy okazji był dość rzadkie w naszej wykopowej społeczności, bo jeden to ja jako pierwszy zdobyłem, drugi zaś jako drugi ( ͡º ͜ʖ͡º)

Co do trasy: warunki na drogach polnych - fatalne. Piach, piach, piach! Ale w sumie - nie spodziewałem się niczego innego. W lesie zaś miejscami piach był mokry i ubity i dało się jechać - za to połamane gałęzie przeszkadzają. No nie dogodzisz człowiekowi

W sumie od tego wpisu będę zamieszczał linki do Stravy z co ciekawszymi wyprawami. Są tam zdjęcia, które robiłem na trasie i sama trasa - może kogoś ona zainspiruje do jazdy po tych terenach/albo odstraszy ( ͡ ͜ʖ ͡), a jak dacie kudosa czy komentarz, to będzie to dodatkowa motywacja do zdobywania co dziwniejszych kwadracików w bliższej czy dalszej okolicy :)
Oto link do aktywności

W załączniku zamieszczam zdjęcie przeprawy, przez którą miałem okazję się przeprawiać. Może dla @metaxy byłaby to bułka z masłem(bo po tym, co czytam o jego wyprawach w życiu bym niektórych miejsc nie przebył), ale dla mnie to była spora dawka adrenaliny - szczególnie jak na środku deska zaczęła trzeszczeć, a pod stopami widziałem zimną toń wody.

#rowerowyrownik #ruszmirko #gravel #rower #kwadraty

Skrypt | Statystyki
źródło: comment_16482295383a5LIiEAnfYund4KNZmQ5J.jpg
  • 1
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
W załączniku zamieszczam zdjęcie przeprawy, przez którą miałem okazję się przeprawiać. Może dla @metaxy byłaby to bułka z masłem

@Draakul: eee nie ma co tak myśleć. Grunt że Ci się chciało i udało