Wpis z mikrobloga

@droid43210: trójkąty lepsze bo fajnie się dopieka w środku wtedy, ale jak mogę ci coś doradzić to bierz ceramiczny. Te metalowe są do dupy i szybko zaczynają przywierać.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@droid43210: mam firmy Tessa z trójkątami, bez wymiennych wkładek, ważna jest powłoka, większość ma teflon, a te lepsze powłokę ceramiczną, niby ta Tessa ma ceramiczną a kosztuje tyle co opiekacz teflonowy. Prawie rok używam i naprawdę mogę polecić.
Ważne żeby po każdym użyciu czyścić gąbką z małą ilością wody i będzie git
  • Odpowiedz
Te trójkąty sa za duże do sprzedawanych u nas chlebów tostowych. Trzeba kupować „amerykański” chleb tostowy, kromka jest większa i dopiero wtedy toster zgrzeje brzegi. Niestety taki chleb jest dostępny w znacznie mniejszej ilości sklepów i jest droższy. Ale od bidy da sie robic i zjeść, zwłaszcza jak sie jest głodnym. Gdyby jednak jakiś producent zrobił formę na mniejszy format chleba tostowego, to bym go polecał.
  • Odpowiedz