Wpis z mikrobloga

Dorośli ludzie wcale nie ogarniają życia tak, jak nam się wydaje. Zawsze uważałam, ze moi rodzice są mega ogarnięci. Ludzie, którzy po prostu wiedzą co i jak robić. Bo tacy się wydawali, jak dorastałam.

Mam 30 lat i mam różne rozterki. Pytam więc co mam robić w sytuacji x? To odpowiadają: No zrób, co jest dla Ciebie najlepsze xD

Hellllloł, ale ja myślałam, ze to wy będziecie wiedzieć?

Jednak życie to jedna wielka improwizacja.

#heheszki #zycie #doroslosc
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
@cocieboli: Tak jest w życiu że im więcej znasz kilka tym więcej bajka traci czar, dorosłość nie jest oczywista i przystępna, związki nie są proste i słodkie, doktorat już nie oznacza bycia niesamowitym bohaterem tylko pracowitym i bystrym pasjonatem, a wielkie plany życiowe walczą z 'nic mi się nie chce', życie, byle zabić rutynę i jakoś to leci
  • Odpowiedz
@cocieboli: mi stary mówi zawsze że on nie wie, w-----a mnie to niesamowicie, bo nigdy nie wie jak go pytałem w sprawach wynajmu mieszkania, notariuszy, pracy itp.

Ale za to jak on zacznie głosić swoje mądrości to on wie wszystko najlepiej.

Nie którzy po prostu nie powinni mieć dzieci.
  • Odpowiedz
  • 2
@LostTranslation: Ja to rozumiem, mój wpis miał mieć wydźwięk bardziej humorystyczny ( ͡° ͜ʖ ͡°) wiadomka, życie to nie bajka, nie głaszcze Cię po jajkach. Chociaż fajnie by było, gdyby raz na jakiś czas ktoś po prostu wskazał Ci drogę
  • Odpowiedz
  • 0
@PiersiowkaPelnaZiol: Spoko, chodziłam na terapię przez pewien czas. Wpis mial być lekko humorystyczny. Kocham moich rodziców. Po prostu mam bekę z tego, jak całe życie wydawali się ogarniać wszystko, mowili mi co mam robić, a teraz rozkładają ręce na każde moje poważne pytanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@cocieboli: żyćko to non stoper skakanie na głęboką wodę, gdzie jest ona tak brudna, że ni cholery nie wiesz co jeszcze w niej jest i jak daleko do dna
  • Odpowiedz
@cocieboli: Są debilami do kwadratu, nie są w cale ani porządni, ani mega czyściochami, ani nie potrafią oszczędzać ich ciągłe p---------e nad uchem to zwykłe psychiczne skrzywienia które weszły im w krew, ze strachu i lenistwa, na dodatek mają mega zakute łby.
  • Odpowiedz