Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 366
Mam wrażenie, że to co się teraz dzieje z najazdem na Bartosiaka to jakaś kacapska ustawka, żeby jak najmocniej wyśmiać i obrzydzić dyskusję na temat wojskowości w Polsce. Nietwierdzę, że Bartosiak się nie myli, ale jednak większość tego co postuluje ma swoje uzasadnienie, w tym koncepcja reformy i przebudowy naszej armii by uczynić ją wystarczająco silną i niezależną, która bardzo, ale to bardzo nie pasuje moskalom i chyba stąd bierze się taki nagły jad.
#bartosiak #ukraina #wojna #rosja
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Bartosiak latami straszył Polaków ruska armia która sobie r-------a ten głupi ryj na państwie niebędącym nawet w NATO. Chłop nam przygotowywal scenariusze w których Wielka Brytania i USA nam wbijają sztylet w plecy niczym ZSRR w 39 a tymczasem oba te państwa szarpią się z kacapami jak tylko mogą w obrębie swoich możliwości i kompetencji. Słuchanie tego człowieka to strata czasu. Ty p--------z jakieś głupoty, że kto przeciwko Bartosiakowi ten ruska onuca,
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@fizzix: Też ostatnio mnie to zastanawiało, myślę że jednak w dużej mierze pożyteczni idioci, dużo jest wrzutek typu @Omicron: gdzie na pytanie o źródło następuje cisza.

A jak Bartosiak chciał otwartej debaty np z Wolskim to też schował się pod dywan.
  • Odpowiedz