Wpis z mikrobloga

Ależ mnie ta pierwsza para irytuje.

Tak, wiemy, że jesteście DYNAMICZNI, HEJ HO DO PRZODU HEHEHE, MY NIE LUBIMY TAK SIEDZIEĆ CAŁY DZIEŃ NA KANAPIE, ZAWSZE MUSIMY GDZIEŚ WYCHODZIĆ, TAKIE Z NAS KREJZOLE xD xD xD

Rzygam nimi. Jacy oni są poprawni do bólu i zaangażowani. Młoda to już nawet jakiś żarcik o dzieciach bąknęła, po 30h znajomości.

Jakbym nie oglądał z dziewczyną to już bym ich przewijał tak jak przewijałem tancerkę i grubego.

#slubodpierwszegowejrzenia
  • 10
@sikalafou: Pan Parówa i Mała Mi są po prostu nudni. Bez zainteresowań i klasy, zupełnie bez stylu i charakteru. Panicznie boją się tego, że gdy zostaną sami ze sobą to będą musieli się z tą nijakością skonfrontować.
Poza tym jak Parówa zaczął porównywać skalę historii obozu koncentracyjnego do historii polskiej mafii w kontekście zainteresowań, to z dziewczyną o mało nie spadliśmy z łóżka…
kojarzą mi się z moimi znajomymi że studiów, dziewczyna nawet podobna z wyglądu. Też byli tacy dynamiczni, swirnieci, idealna para, a po 2 latach od idealnego ślubu nastąpił idealny rozwod

@Lolek1011: dokładnie. Szybki związek, szybki seks, wszystko na już i wyczerpanie energetyczne i wzajemna niechęć po 2-3 latach.
Ewentualnie co głupsi robią dziecko w celu "ratowania związku".

Jak się dwoje takich "dynamicznych hej ho MY NIE UMIEMY SIEDZIEĆ NA KANAPIE HIHIHIH
Ten gość wygląda na takiego, któremu kariera gangusa imponuje więcej niż bardzo.

@Luna_verde: @FIREBVLL:

Ciekawe, czy jakby mu taki orangutan wpadł na chatę, spuścił #!$%@?, zabrał wszystko co ma i kazał płacić sobie po 5000 zł miesięcznie, bo inaczej zgwałcą mu babę to dalej by mu tak imponowali. A tak właśnie wyglądał styl działania tych, którzy mu dzisiaj imponują i którzy go interesują.