Aktywne Wpisy
krucjan +17
Czasem se myślę, że to w sumie jest p----------e, że udało mi się dojść do zżerania takich porcji, a jak sobie myślę, że są jeszcze zawodnicy, co potrafią zjeść 2x tyle jeszcze to w ogóle mózg staje. Nie wyobrażam sobie, że kiedyś będę w stanie osiągnąć taki poziom, ale z drugiej strony rok temu też sobie nie wyobrażałem, że dzisiaj będę w stanie zjeść tyle co zjadam. Czas pokaże.
#jedzzkrucjanem
#jedzzkrucjanem
Devih +2
#ukraina #polska #edukacja
#wojna
Jeszcze lecisz z teksrem o 'czego wymagać od
@kupkesobieciagne: W takim razie Polacy powinni mieć zabierane majątki i wtrącani do więzień za autorytarny rząd PIS.
Co to za p---------e xD
Obywatel Korei Północnej nic nie może na świecie, bo jego pracownicy w rządzie są tacy, a nie inni.
@azurro: Ale wytłumacz, dlaczego jakiś przedsiębiorca miał wycofać się z Rosji np w 2015 albo 2019? Bo? I dlaczego zakładasz, że ktoś z naszych tam sprzedaje coś nielegalnie? Bo jeśli tak to rozumiem, że złożyłeś już odpowiednie doniesienie do prokuratury bo na pewno masz na to dowody?
Dalej to
@bihu: wspieranie ruskich to jest przestępstwo, to jest zdrada stanu
@kupkesobieciagne: z podatków tak jak Rosjanom polecieli z podatków, tylko nam nikt nie zabiera majątków prywatnych
W przeciwnym wypadku proszę nie zawracać mi głowy opowieściami zaczadzonego umysłu.