@rutkins: za lowienie bez zezwolenia jest 500zl i konfiskata sprzetu. Ale w zyciu nie slyszalem zeby kogos policja kontrolowala na rybach, wiec pewnie bait z angielskiego przyneta ( ͡°͜ʖ͡°)
@rutkins jak to jest, że żeby łapać ryby kijem i sznurkiem trzeba zdać egzamin o emigracji łososia na kamczatce a żeby robić i wychowywać dzieci wystarczy benzyna i tzipa?
@pilkarskiswir: w Szczecinie kontrolowali mnie ze znajomymi 2 razy, raz wlepili jednemu mandat 200zł, nie konfiskują sprzętu. Poza tym kilkanaście razy gdzieś nad wodą widziałam kontrole wędkarzy, zdziwiłeś mnie tym że nie słyszałeś o takowych :D
@krolowamonika: drugi koniec Polski ( ͡°͜ʖ͡°) u nas kontrole prowadzi tylko straz rybacka (panstwowa lub z kola), a policja ma to w dupie, bo raz nic z tego nie maja, a 2 to ludzie nie klusuja w miescie tylko na jakichs wioskach. Konfiskata sprzetu jest uznaniowa, a mandat to nie wiem ale tyle moj znajomy dostal
@MikoBalagany: troche inny klimat, Wisła i Wisłok sie roznia ( ͡°͜ʖ͡°) nie wiem nawet czy na podkarpaciu istnieje policja wodna. I przede wszystkim u nas sa tylko wedkarze, a nie ma rybakow
#latwogang Ale tak bez jaj - na c--j takie dziady kamerują tego łatwoganga? Przecież to nie ma sensu jak kamerowanie fajerwerków na sylwestra albo koncertu komórką - i tak się potem tego nie ogląda.
źródło: comment_16479619286Do7N7EU0UDdd7RQcA6i30.jpg
Pobierzźródło: comment_1647961971gIFNio7LRwWqaKzTSRZyuT.jpg
Pobierz@pilkarskiswir: Jak to? A tutaj?
źródło: comment_1647970876kxFBwgCH9YBAJ1nCfGcQtN.jpg
Pobierz@Semigod: Ależ szczęście bije z tego obrazka
źródło: comment_1647975249JZvyJIaRy1JXAIr8nxG3GX.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora