Wpis z mikrobloga

Prawda jest taka że przy trzech bramkach brał udział zawodnik który w 10 minucie powinien wylecieć z boiska.
Już się naczytałem że faul po ziemi to maksymalnie żółta kartka no ale ludzie drodzy przecież z takim impetem to mógł mu nogi połamać.
Dodatkowo sędzia tragicznie prowadził to spotkanie przerywał gdy nie musiał.

Real grał dobrze do 20 minuty, szybkie wymiany piłki dobrze się gra kleiła ale oczywiście sędzia musiał zepsuć widowisko ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#mecz #realmadryt #pilkanozna i gratulacje dla #fcbarcelona oczywiście z dużą pomocą #sedzia
Grajox3 - Prawda jest taka że przy trzech bramkach brał udział zawodnik który w 10 mi...

źródło: comment_1647813466lPbpoOpUK1f9b7gCtLXkGn.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Grajox3: Prawda jest taka, że Real też miał sporo szczęścia do sędziego, Vinicius powinien dostać żółtą za oczywistą symulkę i drugą żółtą za dyskusje i atakowanie Ter Stegena, Carvajal i Valverde też powinni kończyć mecz z kartkami za faule z użyciem rąk. A Real grał takie gówno, że nawet jakby Barca grała w 10 osób to pewnie by ten mecz wygrali bez straty bramki.
  • Odpowiedz
@Grajox3: nie interesuje mnie piłka nożna, ale jak rozumiem zespół jest lepszy jeśli wygrywa. Już wiem, chociaż jest mi to zbędne do życia ze, było 4-0. wiec przewaga była po stronie drużyny która wygrała i to znaczna. Ale w sumie to Twój komentarz potwierdza mi zdanie o piłce nożnej, płacz kibiców jak płacz tych dziewczynek na boisku, musisz być nadal fanem piłki, nadajesz się do tego ;)
  • Odpowiedz
@Grajox3 jestem za Realem. Nie wypisuj takich bzdur, bo rzygać się chce. Zagrali gówno totalne i zadłużenie dostali w dupsko. Ancelotti się nadaje do sadzenia pomidorow, a nie trenerki
  • Odpowiedz
@Grajox3: ustawka nie mecz, nie da się oglądać tych szachów kiedyś jeszcze na początku wieku to były mecze każdy się starał, teraz gwiazdeczki się kontuzji boją, wrzutka na fiutka, piłka parzy to jest głupota i nuda, dlaczego już nikt nie robi rajdów a'la młody Błaszczykowski, dlaczego nikt już nie gra stylem Citko który się nie bał i brał na siebie grę??? Teraz to jest taka nuda ty do mnie ja
  • Odpowiedz