Aktywne Wpisy
Viado +510
Gastronomia w polsce:
- Oszukiwanie pracowników na hajs, praca bez umowy, nadgodziny
- Kawa za 17zł a woda za 10 xD
- Wciskanie klientom że wszystko jest kraftowe a kupujesz gotowe buły z makro
- Jak najmniejsze porcje żeby przez przypadek ktoś się nie najadł
- Dania robione na #!$%@? przez pijanego kucharza
- 10% haraczu jeśli przyprowadzisz do knajpy 3 znajomych
- Czekanie 15 minut na podanie menu przez kelnera
-
- Oszukiwanie pracowników na hajs, praca bez umowy, nadgodziny
- Kawa za 17zł a woda za 10 xD
- Wciskanie klientom że wszystko jest kraftowe a kupujesz gotowe buły z makro
- Jak najmniejsze porcje żeby przez przypadek ktoś się nie najadł
- Dania robione na #!$%@? przez pijanego kucharza
- 10% haraczu jeśli przyprowadzisz do knajpy 3 znajomych
- Czekanie 15 minut na podanie menu przez kelnera
-
thorgoth +78
Dios mio, właśnie się dowiedziałem że to jest nasza reprezentantka na Eurowizje.
Może i nie potrafi śpiewać ale za to wygląda bardzo radiowo.
#eurowizja #polska #rozowepaski
Może i nie potrafi śpiewać ale za to wygląda bardzo radiowo.
#eurowizja #polska #rozowepaski
Późniejszy wiek emerytalny dla mężczyzn, rola mięsa armatniego na wojnie. To tylko główne przykłady.
W jaki sposób codziennie przekraczane są kolejne granice? Małymi z pozoru rzeczami. Wyobraźcie sobie dwie sytuację:
Gdyby Mirek napisał na twitterze,że kobieta zaczyna się poniżej 60kg to opinia publiczna by go zjadła. Jeśli pełniłby funkcje publiczną byłby to jego koniec.
Co jednak by się wydarzyło gdyby Julia napisała, że mężczyzna zaczyna się od 180cm? Kompletnie nic.
W taki sposób codziennie możemy powiedzieć coraz mniej. Jak tak dalej pójdzie to nasze emerytury będziemy spędzać w kołchozie.
#blackpill #p0lka #majastasko #przegryw #pieklomezczyzn
Komentarz usunięty przez autora
Mnie się należy! Jestem Polkom!
Feministki dbają tylko o kobiety kosztem reszty społeczeństwa i kobiet które się z nimi nie zgadzają.
Starzy ludzie dbają tylko o siebie kosztem reszty społeczeństwa NAWET jeśli ich własne dzieci będą przez nich żyły w gorszym świecie.
Feminiści nie dbają o interesy kobiet tylko o swój problem reprodukcyjny.
Kapitaliści dbają o to żeby mieć kapitał nawet
Nie ma szans, żeby feministki nagle się "otrząsnęły" i zaczęły gadać z sensem, nie zrobią tego bo to jest wbrew ich interesowi. Tak samo simpy czy męscy feminiści którzy grają przeciwko własnej grupie, grają bo im się to opłaca.
Feministki odróżnia to, że one na sztandarach niosą hasła o równości i sprzeciwu wobec dyskryminacji. Co jest hipokryzją bo ich działania wiodą do nierówności.
Kapitalista, emeryt itp. działa wyłącznie w swoim interesie i jest to transparętne.
Komentarz usunięty przez autora
Świetnym przykładem są Żydzi którzy zawsze dbają o swoje interesy. My nie dbamy i nawet gdy dyskusja nas dotyczy to nie stanowimy siły nacisku.
@PoczciwyTlumaczRzeczywistosci: Akurat to jest klasyczny element sztuki wojennej. W sensie mówisz jedno robisz drugie. A kapitaliści akurat właśnie ciągle gadają jaki mają cudowny wpływ na ludzi, i że pomagają, jestem uczulony na gości którzy psują rynek nieruchomości i oni gadają właśnie że ten rynek jest super i
Ale oficjalnie kościół biedny i służba bogu.
polecam 48 praw władzy.
Oficjalnie wspieramy polskie kobiety, tacy faceci to incele. Nieoficjalnie pokazuję, że jestem lepszy od reszty facetów i proszę daj mi cipę polko xD
@Spierd0lix: Największym #!$%@? to jest to, że kobiety były dyskryminowane to prawda, ale w krajach protestanckich xD W chrześcijańskich był silny kult kobiety w postaci kultu matki jezusa i