Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@mpetrumnigrum: brawo ;) przecież 125 kupuje się dla mocy i prędkości a tamta dwójka wiedziała że się ściga i była podobnej wagi co ty;)
@Kick_Ass: myslalem o Cafe bo też ki się podoba ale szukałem czegoś 2 osobowego a Cafe ma krótsze siedzenie :(
przecież 125 kupuje się dla mocy i prędkości a tamta dwójka wiedziała że się ściga i była podobnej wagi co ty;)

@profaza: Przecież 125 kupują ludzie którzy z chęcią by pojeździli na motocyklach ale brak prawa jazdy A ich ogranicza do 125 więc tylko dlatego kupują 125.
Z tamtą dwójką jechałem ponad 25km gdy parokrotnie ich wyprzedzałem kładli się na motocyklach aby zmniejszyć opory aerodynamiczne a na 4 światłach startowali z
@mpetrumnigrum ja się z 650 przesiadłem na 125 bo mi się podobała po prostu wizualnie, z miasta się nie ruszam, więc prędkości 80-90 są w sam raz. Trzeba zmienić nastawienie przy tych maluchach, przestać się wszędzie spieszyć , a zacząć czerpać frajdę po prostu z jazdy .
ja się z 650 przesiadłem na 125 bo mi się podobała po prostu wizualnie, z miasta się nie ruszam, więc prędkości 80-90 są w sam raz. Trzeba zmienić nastawienie przy tych maluchach, przestać się wszędzie spieszyć , a zacząć czerpać frajdę po prostu z jazdy

@Kick_Ass: Ja się przesiadłem z 650 enduro na szosowe 50cm3 które przerabiam co chwilę.
Dzięki motorowerowi znów chce mi się jeździć po asfalcie i doskonalić technikę
  • 0
@mpetrumnigrum: no właśnie mi się nie podoba ;) ja go lubię w tym chińskim oryginale w którym wychodzi ;) anon ja się nie spinam o moc bo wiedzialem co kupuje i jeżdżę tylko po mieście I do tego się sprawdza. Nie mam aspiracji żeby się ścigać 125 (xD) życzę Ci szerokości i jak najwięcej wygranych startów spod świateł i skończmy już ten wątek bo że zwykłego heheszkowego posta się robią jakieś
  • 1
@rejestracja_for: Ciężko mi powiedzieć bo nie jechem jeszcze taka trasa ale przelotowa to jakieś 85-90. Przynajmniej jak śmigam 80 po mieście to nie nie ma problemu z silnikiem. Ale jazda z tirem po autostradzie to raczej maks sensownej jazdy. Wyciśniesz 95-100 w zależności od wagi ale to już maks