A mnie już Ci Ukraińcy wkurzają. Laski w klubach a faceci se chodzą na piwko burgera i do Ikei. A na front? Nie jestem ruska onuco cokolwiek to znaczy.
Jakby wojna była w Polsce to też bym stąd #!$%@?ł i latał se po klubach gdzieś za granicą a nie bronił tego #!$%@?ła
@wypok_wypok: Ja bym został i bronił ojczyzny razem z Grooveerem. Mam nadzieje, że byłby oddany sprawie polskiej tak samo jak jest ukrainskiej (a w to nie wątpie bo to Polak z krwi i kości).
@wypok_wypok: Ty byś uciekał, ale zapewniam cie, że cała populacja by nie uciekła, a w szczególności nie twoi dziadkowie i babcie, których ty byś zostawił na pastwę losu.
@Denaturovsky: czemu my polacy? Ostatnio sam Zelenski powiedzial ze ukraincy zachowuja sie jakby byli na wakacjach. (Chodzilo o ukraincow w ukrainie na terenach gdzie nie ma wojny)
@okcydencik: powiem tak przed nowym ładem też bym bronił ale po tym jak mnie to państwo okrada już do cna to niech się sami bronią ci w sejmie #!$%@? jedne. Też bym spierdzielal z tego gówna
#rosja #wojna #nato #ukraina
Jakby wojna była w Polsce to też bym stąd #!$%@?ł i latał se po klubach gdzieś za granicą a nie bronił tego #!$%@?ła
@wypok_wypok: Ja bym został i bronił ojczyzny razem z Grooveerem. Mam nadzieje, że byłby oddany sprawie polskiej tak samo jak jest ukrainskiej (a w to nie wątpie bo to Polak z krwi i kości).
Dla polaka to chyba przyjemna jest sytuacja
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie no rodzinę bym zabrał ze sobą
Czyli to prawda że my polacy wybaczymy wszystko, poza szczęściem( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie przygotowali was na polski slang?