Wpis z mikrobloga

Czy to nowa wersja stonehenge? Antyczne lądowisko UFO? Model XVIIIw murów obronnych "perły pułnocy", znanej jako Bydgoszcz?

Nie! To tylko forma do laminowania skrzynki na komputer i baterie do ebike ( ͡° ͜ʖ ͡°) To znaczy ze mam już baterię i jedyne czego mi brakuje to kilka złączek oraz ładowarka. Ebike ruszy przed końcem marca ( ʖ̯)

A przy okazji - może ktoś polecić firmę która wycina laserem lub innym sposobem projekty ze sklejki? Niestety, potrzebuje dużej powierzchni roboczej, nawet 1,2m na 70cm.

#qwarqqmajstruje #rowercargo #towarower #ebike #diy
q.....q - Czy to nowa wersja stonehenge? Antyczne lądowisko UFO? Model XVIIIw murów o...

źródło: comment_1647689243EVF28nIwKiteUAUou2mi9F.jpg

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gorfobrut: postaram sie jakieś fotki porobić, ale generalnie robię na wzór tutoriala taby & bikel'a. Aczkolwiek z większym poszanowaniem dla zasad bhp pracy z żywicą :)

PS. Właśnie zauważyłem że nie mam wosku pszczelego :/// Musze skoczyć dziś do castoramy
q.....q - @gorfobrut: postaram sie jakieś fotki porobić, ale generalnie robię na wzór...
  • Odpowiedz
@qwarqq: Mogę podpowiedzieć, że zamiast dodatkowej rzeźby pod uszczelkę typu H, można użyć szerokiej szerokiej taśmy izolacyjnej. Spełnia swoje zadanie i nie wygląda jak g---o ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Gozdziu: Starałem się wyrobić zakładkę, tak by uszczelka schowała się pod laminat, ale zobaczymy jak to będzie ostatecznie wyglądac. Kupiłem kilogram szpachli na wszelki wypadek xD
  • Odpowiedz