Aktywne Wpisy
Wieczny_Prawiczek +156
O co chodzi do jasnej ciasnej. Jak ja pisałem maturę to większość lasek miała krótkie spódniczki jak picrel. Te grubsze albo puklate miały spodnie żeby sadło zasłonić.
A teraz widzę to większość poubierana w jakieś spodnio-worki, czy to grube czy to chude. Co to za zj3b@na moda, nawet popatrzeć sobie nie można na młode ciałko :(
#matura #dupeczkizprzypadku #ladnapani
A teraz widzę to większość poubierana w jakieś spodnio-worki, czy to grube czy to chude. Co to za zj3b@na moda, nawet popatrzeć sobie nie można na młode ciałko :(
#matura #dupeczkizprzypadku #ladnapani
Wieczny_Prawiczek +154
Pierwsza przejażdżka po fittingu w celach sprawdzających czy warto.
Long story short: warto( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Mimo, że rower mialem ustawiony na czują, okazało się, że w tej kwestii niewiele do poprawy, siodełko odrobinę do tyłu i automatycznie parę mm w dół.
Największe korzyści były z badania fizjo na którym wyszło że jedna noga dłuższa i stąd powracający dyskomfort w kolanie. Podkładka pod jeden blok, dobre ustawienie bloków i wkładki sprawiły, że różnica w komforcie jazdy jest ogromna. Plus doszlo nowe siodełko po intensywnych testach chyba z 6 modeli.
To wszystko sprawiło, że komfort jazdy znacząco się podniósł
#rowerowyrownik #szosa
Skrypt | Statystyki
Fitting w velolab
@grajek91 ja miałem voucher, który dostałem na urodziny więc nie wiem dokładnie. Ceny w dobrych studiach to między 650 a 800 z tego co patrzyłem
@iverus: to są właśnie te detale :)
Jak:
@iverus: :)
Ale i tak wielu powie takie #!$%@? z tym fitingiem, kup sobie lepiej nowe nogi bo pewnie od urodzenia te same ( ͡° ͜ʖ ͡°)