Aktywne Wpisy

Jak bardzo p-------m pomysłem jest zrobienie sobie samemu podcięcie wędzidełka prącia czyli (frenuloplastyka).
Na znanym lekarzu chcą od 1 do 2k
od 2 tygodni chodzi mi pomysł do głowy żeby to samemu przeprowadzić, zacząłem wcielać plan w życie a mianowicie.
Oglądałem
Na znanym lekarzu chcą od 1 do 2k
od 2 tygodni chodzi mi pomysł do głowy żeby to samemu przeprowadzić, zacząłem wcielać plan w życie a mianowicie.
Oglądałem
źródło: Zrzut ekranu 2026-05-30 o 00.33.38
Pobierz

Tu masz o tym trochę https://www.bbc.com/news/world-asia-india-68767470
Gdzieś indziej widziałem, że niby oferta była tylko dla pracy w logistyce, a orki wysyłali takich na front xD
@Tripel: możę tak, z godnością? Jedziesz jako najeźdźca, licz sie z tym ze umrzesz
źródło: FqjnY4ZXoAEn3cC
PobierzSłaba demografia już im siada, a nie wezmą młodych mężczyzn z obwodu moskiewskiego i petersburskiego, bo to może oznaczać zamieszki w kraju.
Na razie ruskie wykrwawiają się sami i niestety Ukrainę, gospodarka słabnie, Chiny wykupują
@Tripel: ciekawe jak umierałby typ ze zdjęcia we własnym łóżku za jakieś 50 lat zamiast w ukraińskim błocie
Każdy kozak ale jak zacznie się wojna z Rosją to pobór dostanie każdy 18-65 lat. Nie ma s----------a do innych krajów bo wszystkie inne sąsiednie kraje na około są w NATO i będzie pełna współpraca i jechania z takimi uciekinierami. Inna sprawa, że NATO łącznie ma dużą armię zawodową i nie będzie masowego poboru tak jak w Rosji i Ukrainie.
@OmgLolWtf Wyżej masz artykuł, a skąd wiadomo że ten to hindus? Na TT latały jego dane
źródło: indians-fighting-for-ukraine-v0-humjt67a2oyc1
Pobierz