Wpis z mikrobloga

Nieironicznie pytam się ja was, po co chcecie mieć loszki jednocześnie, wierząc w blackpill. Ja na waszym miejscu nawet bym się nie starał, bo gdyby mi się już udało kogoś znaleść to miałbym ciągłe obawy, że by zostawiła dla jakiegoś chada. Paranoja by was zjadła, bo w waszym rozumowaniu takie pojęcia jak wierność czy zaufanie w związku nie istnieją.
#incel #blackpill #redpill #przegryw
Al-3_x - Nieironicznie pytam się ja was, po co chcecie mieć loszki jednocześnie, wier...

źródło: comment_1647510046Uu3Pqe4wi4t5Ukgn8qCjCX.jpg

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Al-3_x: Laski z pracy też takie szare myszki chciały skoczyć na mojego bolca mimo że jestem przeciętny. Dwie z nich to szczęśliwe mężatki, jedną macałem po cycuszkach jak jej chłopak siedział w domu, teraz mąż.

To są najgorsze sytuacje bo zdrada z chadem ma jeszcze sens, ale z normikiem który czasami jest brzydszy i gorszy niż aktualny partner?

To mi zryło banię. Cieszę się z jednej strony że tak mało
  • Odpowiedz
@Al-3_x: Ale pytanie jest dobre, jak wiedząc to wszystko można zaufać kobiecie? Dobre pytanie. Wierzę tu swojej intuicji tak naprawdę, kiedyś jej nie wierzyłem i kończyło się źle. Jak mówi, że jest dobrze to raczej jest dobrze, jak mówi że laska leci w c---a lub ma coś z deklem co jest częste to daje sobie spokój.
  • Odpowiedz
@Al-3_x: Żeby tylko wyjaśnić jedną rzecz - mam zasadę że nie bzykam cudzych lasek choć wiem, że wielu gości nie ma takich skrupułów, jak widziałem, że coś szło za daleko się wycofywałem. W sumie to nie wiem czy ci goście powinni mi podziękować, że nie puknąłem ich laski i nie r--------m związku czy być źli że żyją z szmatami w niewiedzy xD
  • Odpowiedz
@Al-3_x: Ale sytuacje gdy słyszysz od laski z pracy jaki to jej facet jest zły a później spotykasz zioma który jest przystojniejszy od ciebie, bardziej dynamiczny i co najgorsze to miły człowiek ryją banię. Nic mi nie zryło banię, żadne czytanie redpilla, bardziej niż takie zachowanie.
  • Odpowiedz
@Al-3_x: Czytałem biografię PUAsa i opisywał taką sytuację; podrywa zajętą laskę, która ciągle mu gadała, że ma narzeczonego i jest szczęśliwa, później tego samego dnia wieczorem walił ją w hotelu xD Czy mu wierzę? Jak najbardziej bo takie zachowanie jest wręcz typowe u kobiet.
  • Odpowiedz
@Al-3_x: Kiedyś oglądałem wywiad z męskim striptizerem, akurat z USA. I mówił, że często laski miały chłopów i uprawiały chętnie s--s bez gumy. Mówił, że zdarzały się sytuacje gdy kolega zapłodnił jakąś laskę a jej chłop myślał, że to jego.

Z skrajnych sytuacji to opowiadał, że dymał jakąś laskę i rano dzwoni telefon. Ona z ryjem do swojego chłopaka dlaczego nie odbierał wiadomo, że może ją zdradzał czy coś. Robiła
  • Odpowiedz
gdyby mi się już udało kogoś znaleść to miałbym ciągłe obawy, że by zostawiła dla jakiegoś chada

@Al-3_x: Żyjesz i kiedyś w końcu umrzesz. Ale to nie powód żeby rezygnować z życia z obawy że kiedyś umrzesz.
  • Odpowiedz