Wpis z mikrobloga

Chciałbym odłożyć 1000 euro w krypto na przyszłość. Co najlepiej stakowac? Miałem pomysł kupić ada na binance i przelać gdzieś na portfel ma to sens? Eth i btc już mam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kryptowaluty
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Co Wy z ta ADA? To przeszłość. Piszesz, że masz BTC i ETH, najchętniej doradziłbym Ci, żeby kupić więcej BTC i ETH, ale jak już co innego, no to powiem tak- ja zapakowałem sie w CRO, (oczywiście cały czas większość w powyższych).
  • Odpowiedz
@najmniej4znaki: W krypto jestem od 17tego, od dwóch lat krypto jest moim jedynym źródłem dochodów. Przez cały ten czas nie oglądałem żadnego filmu youtuberow od crypto- poważnie ani razu, nigdy!!!. Sam wiem, ze to niby bez sensu, bo zajmując się zawodowo tematem, należałoby przynajmniej śledzić, co gadają, ale nie robie tego i jakoś mi to działa. Od zawsze uważam, ze wiedza tyle, co my wszyscy, a jedynie zgadują i naganiają.
  • Odpowiedz
@najmniej4znaki: dobra uwaga- wg mnie format filmów, w sytuacji gdy do przekazania wiedzy obraz nie jest konieczny, nie sprawdza się w żadnym przypadku. W dowolnym temacie pół godzinny "gadany" film na youtube w tekście przeczytałbym w 10min, wiec oglądając mam poczucie straty czasu i czasem poprzestawania z analfabetami. Może dlatego nie oglądam.
  • Odpowiedz