Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@marcelus: Zawsze mnie zastanawiało jak takie antypatyczne babska jak Ochojska czy Krzywonos mogą uchodzić za symbole pomocy innym, jak ich usposobienie to: bez kija nie podchodź.
  • Odpowiedz
@marcelus: Tą babą powinien zająć się kontrwywiad. Przy kryzysie na granicy też grała z Łukaszenką do jedej bramki. Niedawno kłamała i atakowała nas w EP, a teraz rezonuje ewidentnym przekazem z Moskwy.
  • Odpowiedz
U mnie we wsi pomagają jak mogą. W kościele było kilka zbiórek, jedną skończyła się transportem uwaga 1000 kg kiełbasy na granicę. Jakiś chlop ogarnął taką ilość kielby i wieźli dwoma chłodniami. W sumie propsuję bardzo
  • Odpowiedz
@tos-1_buratino: Na przeciwko mnie jest budynek który jest używany na kolonie katolickie z jakiś 15-20 dużych pokoi, do tej pory stoi pusty. Zresztą nie wiem czy przyjmą tam kogoś i już się uczyć Ukraińskiego żeby wytłumaczyć co i jak, czy nie bo czerwony łepek to męda jak ich mało i pewnie ich tam nie da.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@marcelus: a pomyśleć że kilkanaście lat temu człowiek uczył się w szkole o pomocy, o fundacjach, itp i w podręcznikach oglądał Ochojską. Dlaczego tego typu ludzie muszą się pchać w politykę i tak bardzo psuć sobie wizerunek?
  • Odpowiedz