Aktywne Wpisy

Jagoo +81
No, działa dodawanie zdjęć!
Wspaniały to był wieczór, kolejna wystawa, kolejni klienci zadowoleni. Wrzucam w komentarze zdjęcia z wydarzenia..
(Tak, gruba i pije, kasuje konto, więcej nie będę malować xd).
#jagooart #sztuka #malarstwo #psychodeliki #tworczoscwlasna
Wspaniały to był wieczór, kolejna wystawa, kolejni klienci zadowoleni. Wrzucam w komentarze zdjęcia z wydarzenia..
(Tak, gruba i pije, kasuje konto, więcej nie będę malować xd).
#jagooart #sztuka #malarstwo #psychodeliki #tworczoscwlasna
źródło: temp_file5585055437880244052
Pobierz
matkawielebna +54
#slubodpierwszegowejrzenia
Siedzę sobie przed tv, grzane winko, ślub od pierwszego wejrzenia, Wykopki, zero potrzeb.
Powtarzam, zero.
Siedzę sobie przed tv, grzane winko, ślub od pierwszego wejrzenia, Wykopki, zero potrzeb.
Powtarzam, zero.
źródło: IMG_3189
Pobierz

Tak przy okazji, to kilka dni temu na lotosie musiałem pójść do obsługi żeby odblokowali możliwość zatankowania gazu. Tankuje tam już dwa lata i zawsze osoba która zatankowała mogła odjechać na parking a kolejna zacząć tankowanie zanim jeszcze poprzednia opłaciła swój gaz.
Nawiasem-przez ta sytuacje z limitami, kolejkami zrozumiałem jsk bardzo kasjerzy na stacjach benzynowych traktowani sa jak zwykle szmaty. No ale cóż, narodu polskiego nie uważam za inteligentnego, wiec
@Spojler22: Tez uważam ze byłby to super pomysł-tak jest np w Ukrainie. Dzięki temu nie było by sytuacji z kradzieżą paliwa (co u mnie dość często się zdarza) oraz sytuacji typu „No przelałem 5 groszy, ale chyba jakaś tolerancja jest, nie mam tych
Edit: i w sumie to tyle ile możemy zrobić XDD