@Paulgal: @CiociaCBD: Duda powtórzył jedynie rymowankę po Harris, z resztą ona już wcześniej miała bekę z tego powiedzenia jak je wypowiadała przez Dudą.
@zryta-beretka: Słuchałem tej konferencji i Anżej chyba pierwszy raz po 7 latach prezydentury brzmiał mi całkiem sensownie. To pewnie nie jest zasługa jakiegoś maxowania charyzmy pierwszego dlugopisa RP, ale zwyczajnie na tle tej ckliwej idiotki dał radę
@zryta-beretka: #!$%@?, nawet ja jako naczelny antypisowiec nie słyszę na końcu dick. Dudu jest co prawda półimbecylem bez kręgosłupa, ale to mu dajcie spokój, bo nic nie przekręcił.
@zryta-beretka: wykopki wyśmiewają zawsze jak któryś nasz polityk powie coś po angielsku (a najczęściej mówią po prostu z akcentem, ale poprawnie), a sami nie są w stanie usłyszeć dokładnie co jest mówione. Wielcy #!$%@? poligloci xD niesamowite kompleksy językowe mają Polacy
piękny materiał o #pogoda i później płynnie w #klimat z dołączoną tezą. ledwie 3 odcinek od przepoczwarzenia i już jadą na całego z alarmizmem klimatycznym. przy czym pamiętajcie-to nie propaganda kiedy my ją robimy( ͡°͜ʖ͡°) #i930 #1930 #tvp
#ukraina #wojna #cenzoduda #bekazpisu
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Dudu jest co prawda półimbecylem bez kręgosłupa, ale to mu dajcie spokój, bo nic nie przekręcił.
@CiociaCBD: bo nazywa USA przyjacielem ( ͡° ͜ʖ ͡°)