Aktywne Wpisy
urwis69 +55
Syn mi się urodzil!
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Siema, kiedyś wyczytałem w regulaminie że użytkowanie więcej niż jednego konta grozi banem, w związku z tym mam pytanie, mam konto już trochę lat, teraz moja dziewczyna zakłada swoje na swoim laptopie, wiadomo że #moderacja zobaczy tylko adres zewnętrzny i dwa konta, czy dostanę bana?
to jak to jest media kształtują waszą opinię czy absolutnie nie?
zabijanie jest dobre czy złe? :)
może dlatego że ruscy zabili więcej cywilów ua niż ich żołnierzy
Jeśli zabijesz człowieka, który właśnie chciał zamordować kogoś innego, to jesteś bohaterem.
Dlatego Ruscy powinni być ciśnięci za każdą b---ę którą zrzucą na Ukrainę i ludzie powinni się cieszyć z każdego czerwonoarmisty który już nie będzie mógł mordować ludzi.
@wbielak:
ta grafika ma pokazać relatywizm jaki ludzie łapią przez medialną propagandę.
zabijanie jest zawsze złe, niezależnie czy to "nasi" sojusznicy czy
@Vayloren:
ale zamordowani ludzie nadal są martwi a ludzie odpowiedzialni za ludobójstwo pod fałszywym pretekstem
@Wolsky: a gdzie ja to napisałem?
jak ktoś mnie bezpodstawnie atakuje to trzeba mu urwać łeb i nasrać do szyi, jak ktoś atakuje mojego przyjaciela to trzeba przyjacielowi
@DeadIy: wojna na Ukrainie to dobry moment żeby wspomnieć zdradzieckie qrwy które latami wmawiały Polakom że Polska nie potrzebuje silnej i nowoczesnej armii...
@Adam_Prosty: @wbielak: Czemu mnie to nie dziwi?
https://www.wykop.pl/wpis/64289083/przez-2-lata-24-7-sprzedawali-wam-strach-przed-wir/
@Mruvek: np dostęp do złoża ropy albo wyeliminowanie konkurencji na rynku ropy :)
@wbielak: