Wpis z mikrobloga

@Adam_Prosty: no przecież dosyć publicznie się mówi o tym jak żydzi traktują palestynę, ba nawet wśród żydów są grupy, które uważają za zbrodnie to co tam się dzieje. Sytuacja na bliskim wschodzie jest skomplikowana i nijak porównywalna do sytuacji w Ukrainie. Jedyny konflikt, który był błędem, i o którym sami Amerykanie mówią głośno, że to był błąd to II Wojna w Zatoce Perskiej. Zachód w odróżnieniu od Rosji dyskutuje i
  • Odpowiedz
@Adam_Prosty: Jeśli zabijesz losowego człowieka na ulicy, to jesteś mordercą i uznaje się Ciebie za złego człowieka.
Jeśli zabijesz człowieka, który właśnie chciał zamordować kogoś innego, to jesteś bohaterem.

Dlatego Ruscy powinni być ciśnięci za każdą b---ę którą zrzucą na Ukrainę i ludzie powinni się cieszyć z każdego czerwonoarmisty który już nie będzie mógł mordować ludzi.
  • Odpowiedz
wymień miasta zbombardowane przez Ukrainę a potem idź na c--j

@wbielak:
ta grafika ma pokazać relatywizm jaki ludzie łapią przez medialną propagandę.

zabijanie jest zawsze złe, niezależnie czy to "nasi" sojusznicy czy
  • Odpowiedz
@Adam_Prosty: Ale p--------z człowieku xD Czyli według twojej logiki, na wszelką agresję państwo nie powinno się bronić i od razu wywiesić białą flagę, bo "zabijanie jest złe" XD
  • Odpowiedz
Jedyny konflikt, który był błędem, i o którym sami Amerykanie mówią głośno, że to był błąd to II Wojna w Zatoce Perskiej. Zachód w odróżnieniu od Rosji dyskutuje i pozwala na krytykę konfliktów, w których brał udział, ba nawet wycofuje się z pewnych twierdzeń i otwarcie mówi, że należało się zachować inaczej (casus Afganistanu i Iraku).

@Vayloren:
ale zamordowani ludzie nadal są martwi a ludzie odpowiedzialni za ludobójstwo pod fałszywym pretekstem
A.....y - > Jedyny konflikt, który był błędem, i o którym sami Amerykanie mówią głośn...

źródło: comment_1646999241h5dEYnwl1mS8fqldxHhwBj.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Ale p--------z człowieku xD Czyli według twojej logiki, na wszelką agresję państwo nie powinno się bronić i od razu wywiesić białą flagę, bo "zabijanie jest złe" XD

@Wolsky: a gdzie ja to napisałem?

jak ktoś mnie bezpodstawnie atakuje to trzeba mu urwać łeb i nasrać do szyi, jak ktoś atakuje mojego przyjaciela to trzeba przyjacielowi
  • Odpowiedz
Z Polski to niewypał.

@DeadIy: wojna na Ukrainie to dobry moment żeby wspomnieć zdradzieckie qrwy które latami wmawiały Polakom że Polska nie potrzebuje silnej i nowoczesnej armii...
  • Odpowiedz