Aktywne Wpisy
njdnsjdnjs +16
oglądaliście bajkę papirus
Ostatnio powtórzyłem sobie wszystkie części "Obcego", wraz z "Prometeuszem".
Obejrzałem też "Obcy:Przymierze"; Tej części nie oglądałem. No i nie zawiodłem się, aczkolwiek nie ma szału w porównaniu z poprzednimi częściami.
Potem wziąłem się za dwie części "Alien vs Predator".
Jedynka to klasyka, ale dwójka była słaba. Pamiętam że miałem kiedyś taką kopię drugiej części, że nic nie było prawie widać na ekranie,
no ale okazało się że niewiele straciłem.
Teraz zastanawiam się
Obejrzałem też "Obcy:Przymierze"; Tej części nie oglądałem. No i nie zawiodłem się, aczkolwiek nie ma szału w porównaniu z poprzednimi częściami.
Potem wziąłem się za dwie części "Alien vs Predator".
Jedynka to klasyka, ale dwójka była słaba. Pamiętam że miałem kiedyś taką kopię drugiej części, że nic nie było prawie widać na ekranie,
no ale okazało się że niewiele straciłem.
Teraz zastanawiam się
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
to jak to jest media kształtują waszą opinię czy absolutnie nie?
zabijanie jest dobre czy złe? :)
nie dla wszystkich oczywiste, jak widać po komentarzach wielu jet takich którzy myślą że wojnę wywołuje szaleniec w imię "historycznej racji" lub swojej megalomanii
NIC Rosja jest, była i będzię wrogiem i bezpośrednim zagrożeniem dla Polski, tak jak i niemcy...
taką
no właśnie chyba tutaj pokazujesz czemu wylewa się na mnie tyle hejtu za ten obrazek :)
widzisz ja nie cierpię hipokryzji i zakłamania.
amerykańce mordują dla pieniędzy
ruscy mordują dla pieniędzy
w naszym interesie jest aby ruscy nie mordowali nas, zwyczajnie na chłodno bez podziału na dobrych i złych
@Adam_Prosty: O to to.
@wbielak: Wymień mi czemu jesteś niedorozwinięty?
@kapitan_al: amerykańskie bomby przynoszą demokrację i poszanowanie praw człowieka( ͡° ͜ʖ ͡°)