Aktywne Wpisy

mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym

Vester2005 +49
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

https://www.rmf24.pl/newsamp-francuz-przyjechal-do-ukrainy-by-ratowac-dziewczyne-poznana-,nId,5881439
Tldr: francuz pojechał po swoją tinderówe na ukraine ratować ją przed wojną, przeszedl dla niej po polu minowym, a gdy sie w końcu spotkali to go spławiła i powiedziała że nic z tego nie będzie xD
K-----s, akurat tu sie kobiecie nie dziwie- typ poznany w necie jedzie Cię ratować przed wojną i naraża własne życie, mimo że tylko kilka razy rozmawialiście o dupie maryni przez neta. Creepy. Brzmi jakby koleś był jakimś francuskim hindusem bo chyba tylko oni mają taki poziom spermiarstwa u siebie xD
źródło: comment_16469122470ZWfs8cbhtIqv3ExdFCWRG.jpg
Pobierzźródło: comment_1646913463vTNN90H03OhR1pSNxxJGfc.jpg
Pobierz