Błągam, podpowiedzcie co to moze byc za wokalista którego nie pamiętam teraz.
Muzyki jest bardzo mało, a on ma taki bardzo gruby głos i spiewa powoli. Coś nowego, myślę że w radiu nie leciało ale głos jest raczej znany. Gość pewnie koło 40-50. Nic więcej nie wiem xD wiem że niemożliwe ale może chociaż coś zbliżonego wrzucicie i skojarze.
Ma taki mega przyjemny głos do słuchania, coś jak morgan freeman.
I on w tych piosenkach bardziej mówi niż śpiewa. ito jest takie mega charakterystyczne.
Podbijam stawkę, zamówie pizze hawajska komus z pyszne jak mi powie, bo mnie to przesladuje od miesiaca. Usłysze tylko coś podobnego i mam w glowie tamten glos a nie pamietam o co chodzilo xD
Muzyki jest bardzo mało, a on ma taki bardzo gruby głos i spiewa powoli. Coś nowego, myślę że w radiu nie leciało ale głos jest raczej znany. Gość pewnie koło 40-50. Nic więcej nie wiem xD wiem że niemożliwe ale może chociaż coś zbliżonego wrzucicie i skojarze.
Ma taki mega przyjemny głos do słuchania, coś jak morgan freeman.
I on w tych piosenkach bardziej mówi niż śpiewa. ito jest takie mega charakterystyczne.
#muzyka #kiciochpyta
Coś w tym stylu
https://www.youtube.com/watch?v=y9Mse62NFl4
@Solidly: Tamten miał grubszy głos. Ten głos miał taką bardzo słyszalną dobrą jakość :)
Podbijam stawkę, zamówie pizze hawajska komus z pyszne jak mi powie, bo mnie to przesladuje od miesiaca. Usłysze tylko coś podobnego i mam w glowie tamten glos a nie pamietam o co chodzilo xD
#muzyka #kiciochpyta
@CentrykT800: clubbed to death? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KrashanBhamaradzanga: Tamten miał grubszy głos.
MAM.
ZNALAZŁEM W ODMĘTACH SPOTIFY. ZOSTAWIE WAM JESZCZE KILKA MINUT DLA TEJ PIZZY JAKBY KTOŚ TRAFIŁ :D
@skolfild: Ciul w tę pizze, dawaj bo aż jestem ciekawy o co ci chodziło