Aktywne Wpisy
biaukowe +25
niemorzliwe +140
Nigdy nie kupujcie mieszkania w bloku który ma numer z literką M. Ja mam powiedzmy 13M m. 69 i co drugi kurier szuka mnie w bloku 13. Już nie wiem jak pisać na zamówieniach. Pisałem 13M/69 to jechali pod 13. Teraz piszę 13M m. 69 ale to też nic nie daje. Piszę komentarze do zamówień, ale to nic nie daje. Dzisiaj napisałem tak w uwagach do zamówienia: "Numer bloku to 13M, numer
@wolny_mysliciel: za 2,3,4 miesiące( ͡° ͜ʖ ͡°), a paliwo z 3x mauserów zalanych po 5,37 za ON w tym czasie będzie wygeneruje kilka tysięcy oszczędności
ON z biokomponentami trzeba zużyć w 2-3 m-ce, jak nie jest przechowywany w stałej temperaturze. Powodzenia w spaleniu 1000l on w 3 m-ce jak się nie jest rolnikiem...
Jak napisałem - jak ktoś jest rolnikiem, albo ma park innych maszyn to rozumiem - ale jak robi to na poważnie to ma własną bazę paliwową i nie wozi ropy mauzerami...
Każdy który zaoszczędził się pewnie cieszy przejeżdżając obok stacji teraz. Dla niektórych 20 zł więcej w kieszenie zmieni optykę, ale spoko jak lubisz wydawać więcej to Twoja sprawa