Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Pytanie do #rozowepaski które szukają lub niedawno znalazły partnera. O ile starszy maksymalnie może być dla Was facet? Bo będąc na tinder itp to mam wrażenie, że takie np 19 to max 21/22. Ja mam 25 i nie chcę się umawiać z takimi w moim wieku
#tinder
#badoo
#zwiazki
  • 40
  • Odpowiedz
  • 0
@mateusz-bogacki: hmm, spoko, tylko zależy czy to takie które chcą mieć miejsce do ruchania, bo taki 30+ to już raczej wynajmuje coś, albo ma
  • Odpowiedz
  • 0
@KrzyzaczeQ: wydaje mi się, że wiek 24/25 jest najgorszy bo raczej równolatki cię chcą tylko. Ja na 8 spotkań to tylko raz z 19latka się spotkałem
  • Odpowiedz
@G123: Zawsze możesz powiedzieć przy zaawansowanej rozmowie "tak przy okazji, mam X lat a nie Y, nie było to celowe, tinder mnie odmłodził, mam nadzieję że to nie problem", ale to jak już będziesz z nią na tych dobrych wibracjach ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czyli kłamstwo kłamstwem tuszuj ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Zawsze możesz powiedzieć przy zaawansowanej rozmowie "tak przy okazji, mam X lat a nie Y, nie było to celowe, tinder mnie odmłodził, mam nadzieję że to nie problem", ale to jak już będziesz z nią na tych dobrych wibracjach ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czyli kłamstwo kłamstwem tuszuj

@Pralko-suszarka: kwa usuwam ta apke, gnijcie tam sobie 99% facetówi i garść botów
  • Odpowiedz