Pytanie do #rozowepaski które szukają lub niedawno znalazły partnera. O ile starszy maksymalnie może być dla Was facet? Bo będąc na tinder itp to mam wrażenie, że takie np 19 to max 21/22. Ja mam 25 i nie chcę się umawiać z takimi w moim wieku #tinder #badoo #zwiazki
@G123: Zawsze możesz powiedzieć przy zaawansowanej rozmowie "tak przy okazji, mam X lat a nie Y, nie było to celowe, tinder mnie odmłodził, mam nadzieję że to nie problem", ale to jak już będziesz z nią na tych dobrych wibracjach ( ͡°͜ʖ͡°) Czyli kłamstwo kłamstwem tuszuj ( ͡º͜ʖ͡º)
Zawsze możesz powiedzieć przy zaawansowanej rozmowie "tak przy okazji, mam X lat a nie Y, nie było to celowe, tinder mnie odmłodził, mam nadzieję że to nie problem", ale to jak już będziesz z nią na tych dobrych wibracjach ( ͡°͜ʖ͡°) Czyli kłamstwo kłamstwem tuszuj
@Pralko-suszarka: kwa usuwam ta apke, gnijcie tam sobie 99% facetówi i garść botów
kwa usuwam ta apke, gnijcie tam sobie 99% facetówi i garść botów
@jatutaktylkonachwile: Prawda jest taka, że kobiety mają ogromną przewagę nad mężczyznami na apkach randkowych, stąd kłamstwa. Po prostu większość facetów jest odrzucanych
#tinder
#badoo
#zwiazki
@Pralko-suszarka: kwa usuwam ta apke, gnijcie tam sobie 99% facetówi i garść botów
@jatutaktylkonachwile: Prawda jest taka, że kobiety mają ogromną przewagę nad mężczyznami na apkach randkowych, stąd kłamstwa. Po prostu większość facetów jest odrzucanych