Aktywne Wpisy

Leniek +139
Przeciwko nocnej prohibicji protestować może tylko łeb przeżarty alkoholem na wylot.
Bo żeby ta prohibicja w czymkolwiek przeszkadzała to trzeba spełniać wszystkie poniższe warunki:
- Nie mieć pieniędzy na kulturalne spożywanie alkoholu w knajpach / klubach
- Być pierdołą która nie potrafi kupić alkoholu przed imprezą
- Chlać na umór za każdym razem, bo tylko wtedy nie da się przewidzieć ile tego alkoholu potrzebujesz
- Być uzależnionym i nie móc mieć w domu zapasu alkoholu bo kusi
Bo żeby ta prohibicja w czymkolwiek przeszkadzała to trzeba spełniać wszystkie poniższe warunki:
- Nie mieć pieniędzy na kulturalne spożywanie alkoholu w knajpach / klubach
- Być pierdołą która nie potrafi kupić alkoholu przed imprezą
- Chlać na umór za każdym razem, bo tylko wtedy nie da się przewidzieć ile tego alkoholu potrzebujesz
- Być uzależnionym i nie móc mieć w domu zapasu alkoholu bo kusi
źródło: image
Pobierz
vieniasn +573
wziąłem zły ryż i ten brązowy się gotuje pół godziny zamiast 15 minut ludzie złoci jednak co biały to biały

Jest jakiś sposób na ominięcie dodatkowych kosztów płatności przy zakupie Game Passa?
Eneba ma najlepsze warunki cenowe, ale doliczają sobie głupią opłatę serwisową przy wyborze płatności przelewem albo kartą.
Wołam @XGPpl bo chyba Wy nie bierzecie tej opłaty pod uwagę przy kalkulowaniu ceny GP według Waszego poradnika z VPN -https://xgp.pl/poradniki/xbox-game-pass-ultimate-tanio-z-vpn-turcja/
Wiadomo, że 380 zł nie będzie przez wysoki kurs EUR, ale w tym momencie wychodzi mi ~430 zł, a cebula wiadomo silna ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#xboxseriesx #xbox #gamepass
PS - zerknijcie proszę na prix :)