Aktywne Wpisy
infj-t +7
sprawa wygląda tak. wczoraj robiłam wykopaliska na profilu niebieskiego i znalazłam jakieś zdjęcie sprzed 3 lat pod którym spamował komentarzami z jakąś laską że on jej a ona jego ( ͡º ͜ʖ͡º) w tej sytuacji zasugerowałam, że mógłby to usunąć już, no ale tego nie zrobił. strzeliłam lekkiego focha, ale rano przeprosiłam, no bo niby sprzed 3 lat... ok. pierwszy raz w moim życiu przeprosiłam faceta XD
powinien usunąć?
- tak 18.2% (146)
- jeszcze jak 22.3% (179)
- nie 59.5% (478)
piotr_forsa +42
Arkusze maturalne z matmy u mnie. Wystarczy polajkowac ten wpis, napisać komentarz o treści matura a arkusz wyślę na priv. #matura
Osiągnięcia putina
- #!$%@?ł miasta które chce przejąć xD
- #!$%@?ł mnie strzelając przy elektrowni (nie mogłem spać po tym)
Porażki putina
- stracił 10k żołnierzy
- stracił dużo sprzętu
- #!$%@?ł swoją gospodarkę
- musiał odciąć obywateli od fejsbuka xD
- zjednoczył europe
- sprawił, że Polska pewnie się zacznie lepiej zbroić
- ej mati w sumie ukraina jest spoko
- musi siedzieć w bunkrze i pewnie już nie ruszy się nigdzie poza Chinami i Syria xD
Co za łeb xD coś jeszcze dopiszecie do obu kategorii? XD
#ukraina
@evilonep: XDDDDDD
@crazy_wolf: Mógłby co najwyżej zabić wszystkich na Ukrainie ale za coś takiego NATO broniłoby swoich granic aż do Czelabińska a bombardowaniu moskwy w którym najwyższy pozostały budynek miałby trzy piętra sprzeciwią się jedynie organizacje dbające o dobro i prawa zwierząt oraz organizacje zajmujące się ochroną
@crazy_wolf:
Kontrteza: ten potencjał był ostro przeszacowany przez rosyjskich sztabowców.
@memoryfajf: Za kilka miesięcy ja Ciebie zawołam, o ile będzie
@crazy_wolf: dopóki granice NATO są bezpieczne bo NATO działa właśnie w obronie granic. Nic nie stoi na przeszkodzie żeby tych sił użyć do wykrwawienia się rosji z powodu tego że nasze granice zostały naruszone bo odłamki z bombardowania spadły na polską chałupkę pod granicą.
@crazy_wolf: Amerykanie zapowiedzieli interwencję jeśli granicę nato przekroczy o CAL jakiś ruski samolot czy pocisk i że nie żartują.
@crazy_wolf: Ale wiesz, że część zachodnich systemów nuklearnych jest tak ustawiona, że zacznie odpowiedź automatycznie w razie wybuchu bojowej głowicy gdziekolwiek?
Takie działanie oznacza śmierć Rosji. Biologiczną.
https://www.money.pl/gospodarka/putin-podjal-decyzje-w-sprawie-donbasu-ukraina-to-nieodlaczna-czesc-rosji-6739854605966272a.html
https://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/swiat/artykuly/8363557,putin-ukraina-referendum-krymskie-nato-porozumienia-minskie.html
Komentarz usunięty przez autora
@jajesione: Na przykład VDV.
@jajesione: Oczywiście, że miał - dlatego tak uparcie biją sie o lotnisko pod Hotomelem.
@jajesione: Daj znać, kiedy zamkną pierścień oblężenia dookoła Kijowa, bo