Wpis z mikrobloga

Po 10 dniach inwazji
Osiągnięcia putina
- #!$%@?ł miasta które chce przejąć xD
- #!$%@?ł mnie strzelając przy elektrowni (nie mogłem spać po tym)

Porażki putina
- stracił 10k żołnierzy
- stracił dużo sprzętu
- #!$%@?ł swoją gospodarkę
- musiał odciąć obywateli od fejsbuka xD
- zjednoczył europe
- sprawił, że Polska pewnie się zacznie lepiej zbroić
- ej mati w sumie ukraina jest spoko
- musi siedzieć w bunkrze i pewnie już nie ruszy się nigdzie poza Chinami i Syria xD

Co za łeb xD coś jeszcze dopiszecie do obu kategorii? XD

#ukraina
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@evilonep: #!$%@?ł pół świata gówniarz zasrany zaebany 70 letni, ja nie wiem czy bym walczył bo cała idea jakichś państw to jest jak z jakichś plemion zasranych zaebanych i dlatego jestem wkur*iony, że zburzył bardzi pokój światowy o jakieś ku*wa głupoty, że ukraina ma być rosyjska albo żadna i inne ku*wa ugabuga na poziomie australopiteka
  • Odpowiedz
@evilonep:
Do porażek:
- dzięki Putełowi Niemcy zwiększają nakłady na militaryzację kraju przez co wschodnia flanka NATO będzie mocniejsza
- jedzący z ręki Rosjan pan Makaron naczelny żabojad zmienia narrację o 180 stopni i pokazuje rowa w stronę Kremla (zaskoczyło mnie to bo chłop se jeszcze nie tak dawno nie wyobrażał życia bez onucy)
- pchanie się do Hagi xD
- potencjalna możliwość przewrotu
  • Odpowiedz
@crazy_wolf Co prawda #!$%@?śmy sobie gospodarkę i zniszczyliśmy relacje z większością świata, ale za to zacieśniliśmy współpracę militarną NATO i udowodniliśmy, że nasze wojsko to gówno
( ͡° ͜ʖ ͡°) Putin to wizjoner
  • Odpowiedz
@evilonep: do 10 k strat militarnych dodałbym prawie 10k strat "wewnętrznych" ludzi ktorych aresztowano na protestach. Nie liczac wszystkich rosjan (znam kilku takich) którzy pala mosty i publicznie potępiają wojnę :).
  • Odpowiedz