Aktywne Wpisy

naganiaczherculesa +290
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

SystemHalted2_0 +104
Moment przejścia z Windows 11 na Fedorę był chyba najlepszą decyzją od bardzo dawna. Serio, jakby ktoś mi wcześniej powiedział, że system może nie walczyć ze mną tylko po prostu działać, to bym nie uwierzył. To dojrzały, szybki i elegancki system, który daje mi pełną kontrolę i nie próbuje na każdym kroku wciskać konta online, telemetrii, reklam ani asystentów z AI, których nikt nie prosił.
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
źródło: temp_file1560360692872629706
Pobierz

źródło: comment_1646509385KrdDRNgufAZdUHGdWTATdD.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@vrim: wydaje mi się, że największym zagrożeniem dla Ukrainy w tej chwili jest Putin i jego wojska popełniające zbrodnie wojenne
Jak bym był prezydentem ukrów robiłbym to samo - starał się wciągnąć w wojnę kogoś kto za mnie ja wygra. Tego wymaga racja stanu jego narodu
@troglodyta_erudyta: Nieco zbyt zuchwałe.
@Normie_Lurker: Z tym, że Putin już i tak jest wrogiem. A przywódca Ukrainy
@vrim: No pewnie. Putek nawet nie pierdnie w stronę NATO bo jest wobec sojusz bezsilnym robakiem.
@vrim: jeśli się topisz, to myślisz o bezpieczeństwie ratownika, którego wzywasz na pomoc? Zeleński jest w takiej sytuacji, że chce ocalić Ukrainę - nawet kosztem sąsiednich państw. Bo przecież dla każdego normalnie myślącego człowieka jest jasne, że Polska oberwie gospodarczo, pomagając Ukrainie.
W dodatku nastąpi, moim zdaniem, coś gorszego - z 2 WŚ wyszliśmy jako kraj okrojony terytorialnie, ale
@vrim: dlatego obraża się sojuszniczego prezdynta, który walczy z naszym wrogiem, dobry plan xdd
@vrim: a nie to spoko, wszystko winna zełenskiego, bo to on jest głównym zagrożeniem dla Rosji xdd
@Nieszkodnik: A czy słuszne jest ściągnięcie siebie i
@vrim: fikołki godne konfederaty xdd
Przecież typ jasno chciał obrazić prezydenta Ukrainy i zasugerować, że pomoc NATO dla Ukrainy tylko pogorszy sprawę, bo Putin się wścieknie i dlatego nie powinniśmy nic robić.
@vrim: a czy to topiącego się obchodzi? On chce być uratowany.
@vrim: oby jak najkrócej.
@Normie_Lurker: Taki ruch ze strony NATO miałby następstwo w postaci wojny światowej. Jesteś akceleracjonistą? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale może nie próbuj w to wciągać przymusowo reszty populacji.