Wpis z mikrobloga

Slava Ukrainie, koledzy obserwuje wypong elpe od dawien dawna i aż k---a musiałem założyć konto bo chciałem aby wasze zacne grono profesorów zdefiniowało czy jestem ruska onuca czy nie bo sam jednoznacznie nie mogę się zdiagnozować a jak wiadomo tutaj jest wspaniałe grono ekspertów od wszystkiego. Także mam 28 lat zakola, nie szcepilem się, BF koło 10%, wzrost 185 na 78kg Benis poniżej średniej, żal mi ukraińskich dzieci ale emocjonalne i irracjonalne działania mojego rządu napawają mnie przerażeniem a mój portfel czuje się wyruchany jak tankuje wache po 6.66 i za ser bułkę i mleko place 30xzl xD chodzę na siłownię i nie bylem w wojsku, nie wale konia pod prezydent tut chociaż kibicuje słabszym i chciałbym żeby Putina ktoś postawił przed sądem, żeby można było sobie to oglądać w tv przegryzając pod to paluszki slone, informacje o świecie czerpie z tego wspaniałego serwisu dla stulejarzy. Prosiłbym nie definiowac, że jestem przegrywam bo to wiem ale czy mogę się nazywać ruska onuca czy nie za bardzo?
#ukraina #przegryw #onuca
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Smasher69: jadłem ale nigdy mi nie smakowały ( ͡° ͜ʖ ͡°)
k---a gdyby nie te ceny i że złotówka jak rubel wygląda to bym zamknął mordę, nie rozkminiał i wychwalał tego pana Badure czy Bandure ale tak to serio troche c-----o, tym bardziej, że nie jestem programista 15k
  • Odpowiedz