Wpis z mikrobloga

sam byłem zesrany tym że śniadzi rycerze wpychali się przed kobiety i dzieci i weszli setki tysięcy do nas bez weryfikacji.

Ale teraz widze ze to tylko zasłona dymna i kolejne fejkowe g---o zastosowane przez onuckowych rycerzy putinowego ortalionu.

Sam się dałem w to wciągnąć na chwilkę, na pewno kilku śniadych agresorów się przedostało, ale to nie są setki tysięcy a jednostki
#ukraina
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bobikufel: Boże, do wszystkich którzy myślą że to propaganda. Jedzcie do Przemyśla i przejdź się po mieście. Będziesz miał ta swoją propagandę. Masz rację to są jednostki, ale robią dzicz.
  • Odpowiedz
Dobra, z wami się nie da inaczej. Każdy zły news - propaganda. Jedzcie ku.. Do tego Przemyśla to sami zobaczycie. Bez odbioru
  • Odpowiedz
  • 18
@KubaSh: No ale co, ze murzyni chodzą ulicą? Bo teraz piszesz jak sebek: "jedźcie to sami zobaczycie"
A na razie to widze filmiki jak kibole biegna za kims, nie wiadomo za kim i drą mordę, albo "straż obywatelska" kogoś zatrzymuje bo nie nial dokumentów, wgl jakim prawem sprawdzali mu dokumenty xd
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@bobikufel: oczywiście, że to nie mogą być setki tysięcy. Ale mnie w sumie interesuje jaka jest procedura, bo w tej chwili jeśli ktoś przejdzie na Ukrainę z jakimś dokumentem, to w teorii może uciekać do Polski. To bez sensu XD
  • Odpowiedz
Boże, do wszystkich którzy myślą że to propaganda. Jedzcie do Przemyśla i przejdź się po mieście. Będziesz miał ta swoją propagandę. Masz rację to są jednostki, ale robią dzicz

@KubaSh: pokażnagrania onuco, bo na razie to są tylko takie pokazujace polskądzicz polującą na ludzi za kolor skóry
  • Odpowiedz