Aktywne Wpisy
JanDzbanPL +4
Kiedyś potrafiłem wypić po 3/4 monstery dziennie a dziś po 1 już boli mnie głowa. Co jest nie tak? #przegryw
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Objęli uchodźców programem 500+ by dać im cień szansy na lepsze życie. Część tych ludzi u nas zostanie i będzie budowało nasz kraj, będzie pomagać walczyć z niżem demograficznym.
Jest UE, która na pewno widzi narastającą liczbę potrzeb i na pewno zareaguje bo już to w ostatnim czasie pokazali, że potrafi pomagać.
Wasze pluszowe misie, paczka z żywnością i kilka ubrań nie sprawi, że Ci ludzie u nas przetrwają. Nie znają języka, nie maja środków do życia, nie mają pracy.
Tak wam propaganda wjechała, że tylko czekać o pomysłach wyrzucania ludzi z domów, zaraz przestanie się oferować pomoc zwykłych obywateli, co następne? Zamykanie granic i budowanie muru jak na Białorusi?
Wykpek jak słyszy 500+ to dostaje piany na pysku i palpitacji serca.
Naród pokazał, że jest wspaniały i już zaczynacie to psuć.
#ukraina #rosja #wojna
@JAI2L9LAD: nah, ja tu wyczuwam przebudzenie trolli pompujących narracje. Coś za dużo wpisów na raz i wszystkie w jednym tonie.
Wracamy do starego, dobrego grania na podziały.
habemus papam
Komentarz usunięty przez autora
Powiedzenie ze jest sie przeciwko 500+ dla Ukraińców jest synonimem stwierdzenia JESTEM PRZECIWKO DALSZYM WZROSTOM CEN W SKLEPACH CZYLI INFLACJI.
Pomagać tak, bezinteresowna pomoc plus zbiórki dziaja póki co megaaaa. Każda próba systemowego socialu da #!$%@? Polakom pracującym za
Następny co myśli, że pieniądze są z drukarki i rząd daje.
Mitycznego 100 mld długu Tuska to było coś strasznego.... 360 ukrytego i następne 150 mld rolowane to nie jest problem. Uderz się patelnią.