@kamlor: Problem jest taki, że kiedyś myślałem że będę miał wyrąbane na ten PiSland ale po ostatnich wydarzeniach wpakowałem 76 tysięcy dolarów na patriotyczne rzeczy xD No nic każdy ciągnie w swoją stronę xD
@kamlor: No zajebiście wykalkulowali . Rubel leży o kwiczy, Putin nie śpi bo trzyma giełdę ale ważne, że Ukraińcy uciekają do Polski . Zawsze miał łeb do interesów
@Wujek_Stjopa: Jak na tym wyjdą to się dopiero okaże. Pamiętaj, że dostajesz perspektywę w mediach tylko z tej strony świata, może warto poznać drugą i alternatywne kombinacje.
@kamlor: Zdecydowana wiekszosc wroci do siebie jak tylko sytuacja sie uspokoi, a jesli czesc zostanie to zajebiscie i dla nas, robote sobie znajda bez problemu. Dla socjalu nikt tu nie bedzie siedzial. Tu masz realny konflikt, my mamy obowiazek prawny i przedewszystkim moralny tym ludziom pomoc. To nie sa chlopaczki z poludnia ktorzy robia z siebie sierote, tylko ludzie ktorzy uciekaja w obawie przed realna utrata zycia.
@kamlor: też o tym myślałem, będzie się trzeba nimi zająć aż będą mogli wrócić do Ukrainy. Już trwają rozmowy pokojowe, więc oby nie trwało to długo. No i sporo tych Ukraińców chciało by zacząć pracować i osiedlać się w Polsce
@Ogau: Internetowy łowca rusków się trafił. Nieskuteczny. Rdzenny Ślązak here, pradziadek był w wehrmachtcie i stracił palec u nogi z rąk czerwonoarmistów. Drugi z pradziadków, także w wehrmachtcie, nie wrócił wcale.
@kamlor: No zajebiście wykalkulowali . Rubel leży o kwiczy, Putin nie śpi bo trzyma giełdę ale ważne, że Ukraińcy uciekają do Polski . Zawsze miał łeb do interesów
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@sedziakalosz: Miliony ciapaków r-------y - ale RPA i kilka stanów USA
@kamlor: na bank planem putlera było to że sołdaci będą porzucać ciężki sprzęt i s--------ć z pola bitwy, geniusz strategii
źródło: comment_164611750020BNXlnhJzZh2jMWSEKjIa.jpg
PobierzWiedz, że te 60 kopiejek już jest warte 30 kopiejek, a jutro będzie warte jeszcze mniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)