Aktywne Wpisy
tojapaweu +306
Byłem z psem na spacerze w prywatnym lesie należącym wyłącznie do mieszkańców naszego bloku. Nie ma możliwości wejść z zewnątrz, jedynie przez bramę lub furtkę.
Mały las z łąką, patrzę a tu dzik. Mały dzik. Rozglądam się czy nie ma czasem nigdzie lochy, no ale nie ma. Musiał jakimś cudem wbiec, gdy akurat ktoś wjeżdżał lub wyjeżdżał i brama była otwarta.
Co zrobiłem? Wziąłem go #!$%@? do domu. Tak wziąłem dzika do
Mały las z łąką, patrzę a tu dzik. Mały dzik. Rozglądam się czy nie ma czasem nigdzie lochy, no ale nie ma. Musiał jakimś cudem wbiec, gdy akurat ktoś wjeżdżał lub wyjeżdżał i brama była otwarta.
Co zrobiłem? Wziąłem go #!$%@? do domu. Tak wziąłem dzika do
mickpl +730
Ok, poddaję się. W tym tym i przyszłym tygodniu przeglądam wyselekcjonowane oferty i jedną kupię po cenie jaka jest. Wszystko wskazuje na to, że mieszkania będą już tylko droższe i mniej dostępne, wynajem zaraz też odbije. Wyceny, które są teraz to jest poziom oporu, poniżej którego ceny kwadratów nie spadną już nigdy.
#nieruchomosci #oswiadczenie #takbedzie
#nieruchomosci #oswiadczenie #takbedzie
#ukraina #rosja #wojna
Zmień źródło z tego typa
@omogl1n: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nice try onuca
i 2/3 wojska jak juz
elo
ił przy granicy. Gdyby chodziło o wszystkie siły FR to Ukraina już dawno zostałaby pozamiatana
@omogl1n: A ta twoja śmierdząca gównem ojczyzna zostałaby rozszarpana na kawałki przez inne kraje i republiki, które maja już dość ruskiego mira.
Chodzi mi o zebranych przy granicy. Przecież nie wszystkie oddziały tam zebrane to oddziały atakujące. Dlatego się pytam, czy 50% wszystkich zebranych czy 50% atakujących. W obu przypadkach słabo to dla Ruskich wygląda xD
@omogl1n: @JudzinStouner: test
@JudzinStouner: test 2
@JudzinStouner: pewnie to rusek