#anonimowemirkowyznania Co byście wybrali? 1. Praca na jedną zmianę, zarobki 6000-6200 brutto, ale praca 30km od domu w jedną stronę. 2. Praca na 3 zmiany, zarobki podstawa 5800 brutto, praca na miejscu. Mam właśnie takie oferty, a nie wiem co wybrać.
@AnonimoweMirkoWyznania: na miejscu w sensie zdalnie? no ciekawy wybór. A jak ty się zapatrujesz na to? Jaki dojazd? Bo jak 30km ekspresówką to nie musi być źle.
@makrela87: dojazdy 60km dziennie są mniej kosztowne niż rozwalony zegar biologiczny W trakcie jazdy słuchaj audiobooków, ucz się języków obcych, powtarzaj słówka, podnoś kwalifikacje
@AnonimoweMirkoWyznania: Na miejscu to znaczy 5 minut z buta czy 10 kilometrów od domu? Jak 5 minut, to opcja 2, jak i tak trzeba kołchozić się w aucie lub zbiorkomie więcej niż 30 minut, to opcja 1.
@AnonimoweMirkoWyznania: osobiście brałbym pracę na 3 zmiany, bo mam w tym doświadczenie i nie przeszkadzało mi to. Do tego nienawidzę dojeżdżać do pracy.
@AnonimoweMirkoWyznania: 1 zmiana. Pracowałem na 3 zmiany + weekendy (nie fizycznie). Nigdy nie byłem tak rozregulowany życiowo, wiecznie ospały, bez ciągłości snu, bez humoru, wyniki badań marne.
Raz śpisz w nocy, raz w dzień. Raz jesz w nocy, raz w dzień. Raz (trenujesz sport o ile to robisz) o 6 rano, a raz o
Co byście wybrali?
1. Praca na jedną zmianę, zarobki 6000-6200 brutto, ale praca 30km od domu w jedną stronę.
2. Praca na 3 zmiany, zarobki podstawa 5800 brutto, praca na miejscu.
Mam właśnie takie oferty, a nie wiem co wybrać.
#pracbaza #praca #zarobki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #621aa05487139da1d20c3ccc
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Wesprzyj projekt
W trakcie jazdy słuchaj audiobooków, ucz się języków obcych, powtarzaj słówka, podnoś kwalifikacje
Raz śpisz w nocy, raz w dzień.
Raz jesz w nocy, raz w dzień.
Raz (trenujesz sport o ile to robisz) o 6 rano, a raz o