Aktywne Wpisy

asdfiksowy +19
Nie wiem jak ludzie mogą pisać posty o tym że Nawrocki był gorszy od Trzaskowskiego (chodzi tylko o efekt telewizyjny)
Prawda jest taka że każdy nawalał w trzaskowskiego nawet Hołownia i Senyszyn, co dawało taki efekt dla oglądającego jakby był on rzeczywiście jakimś "złym" człowiekiem. Ponadto przy takim torpedowaniu nie radził sobie z pytaniami, jak to w przypadku polityków PiSu i PO wygląda po prostu nie odpowiadał na pytania (identycznie jak Nawrocki).
Prawda jest taka że każdy nawalał w trzaskowskiego nawet Hołownia i Senyszyn, co dawało taki efekt dla oglądającego jakby był on rzeczywiście jakimś "złym" człowiekiem. Ponadto przy takim torpedowaniu nie radził sobie z pytaniami, jak to w przypadku polityków PiSu i PO wygląda po prostu nie odpowiadał na pytania (identycznie jak Nawrocki).

#raportzpanstwasrodka o co chodzi z Paterem i "Domkami na Madagaskarze"? on ma cos wspólnego z prężnie powstającym Osiedlem Lechia?
Niech się mury pną do gory!
Niech się mury pną do gory!
źródło: image
Pobierz

nie znam sie za bardzo na polityce itd. nie mam o tym wiekszego pojecia. Pytanie laika.
Istnieje cos takiego jak NATO. Czemu oni nie uzyja sily zeby pomoc Ukrainie? Czemu taki Putin moze n---------c rakietami a wszyscy sie tylko przygladaja zamiast pomoc?
Bo Ukraina nie należy do NATO
"Kiedy toczy się wojna i sprawy układają się źle, nie można sobie pozwolić na luksus bycia wielkodusznym albo nawet sprawiedliwym wobec sojusznika, który przestał być w jakikolwiek sposób użyteczny. Jeśli może być przydatny tylko jako kozioł ofiarny w takim razie musi nim zostać"
@VoltAmper230V: @KasajacePazuryZbika: Teoretycznie tak. Nie wiem jak by wyszło w praktyce (ostatni raz coś podobnego ćwiczyliśmy w 1939 i pomoc nie nadeszła pomimo sojuszu, ale to nie było NATO, które zdaje się być jednak solidniejsze od tamtych sojuszów).
Obawiam się, że w