Aktywne Wpisy

Cumill +48
#ufo daleko mi do gościa w foliowej czapce, ale tematem ufo/teorii spiskowych 'interesuję się' ponad 10 lat. To co teraz się dzieje traktuję jako ciekawostkę i jestem cholernie ciekaw jak ten temat się zakończy.
Na reddicie co osoba to zdanie, niektóre tematy są bardzo ciekawe i wiążą dużo 'przypadków', typu przekaz w klipach/trailerach i innych takich.
Myślałem nawet, żeby wrzucać tu przetłumaczone posty, może kogoś to zainteresuje ( ͡°
Na reddicie co osoba to zdanie, niektóre tematy są bardzo ciekawe i wiążą dużo 'przypadków', typu przekaz w klipach/trailerach i innych takich.
Myślałem nawet, żeby wrzucać tu przetłumaczone posty, może kogoś to zainteresuje ( ͡°

Leży sobie taki mały kraj w Europie otoczony ze wszystkich stron i my się go boimy?
I w dodatku to ma r------ć Ukrainę?
Niepoważni jesteście?
#rosja #ukraina #wojna
źródło: comment_1645621388sZpdt3PHvUGGxOogtHCZzP.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1645621849R6U5pblU4dKObprDrSxNTg.jpg
Pobierz@Kupa12345: moje xD to do tego bo nie łapiesz chyba ze gość robi sobie heheszki
źródło: comment_1645623296Olqbw2scFGjQZw9zOP1Wwy.jpg
Pobierz@Brazylia: Tak samo wyśmiewali Rzymianie jedną niepozorną wioskę Gallów, ale grubo się zdziwili! Zobacz sobie na filmach, jak nie wierzysz. Jest sporo materiałów na ten temat.