Aktywne Wpisy
Defined +653
Czy Koalicja Deweloperska działa w Polsce nieprzerwanie od co najmniej 24 lat? Myślę, że wielu z was ma gdzieś w głowie frazę "w polsce brakuje 2 miliony mieszkań". Otóż okazuje się, że ta fraza jest wtłaczana Polakom do głowy od co najmniej 24 lat. Jaki jest jej cel? Clickbait? Propaganda mająca wmówić Polakom, że mieszkanie jest towarem deficytowym i musi dużo kosztować?
Oczywiście struktura i oczekiwania Polaków się zmieniały przez lata -
Oczywiście struktura i oczekiwania Polaków się zmieniały przez lata -
chud +218
Ja mam krótkie pytanie w sprawie koni nad Morskim Okiem. Dlaczego wszyscy się tak cyrtolą z tymi fiakrami? Dlaczego władze nie zakażą po prostu ich używania i koniec?
Starosta podobno wycofał tego elektrycznego busa. Nie wiedziałem też, że trwająca kilkaset lat „tradycja” używania tych koni trwa od 1989 roku… wcześniej jeździł autobus diesel.
#afera #konie #zakopane #morskieoko #weterynaria #pieniadze
Starosta podobno wycofał tego elektrycznego busa. Nie wiedziałem też, że trwająca kilkaset lat „tradycja” używania tych koni trwa od 1989 roku… wcześniej jeździł autobus diesel.
#afera #konie #zakopane #morskieoko #weterynaria #pieniadze
nienawidze czytac ksiazek
a wlasciwie nienawidzilem przez cale swoje zycie, mialem z powodu szkoly do nich taka awersje ze jedyne co moglem czytac normalnie, to cos stricte naukowego zeby zaliczyc na polibudzie
dopiero od jakiegos czasu przez abo w pewnym serwisie i nawet polecenia na wypiok zaczynam sobie wyrabiac jakakolwiek chec do konsumowania pisanych tresci
w tym roku przeczytałem juz 12 ksiazek, to wiecej niz przez wczesniejsze kilka lat mojego zycia
prosze, nie oceniajcie
W młodym wieku mało kogo obchodzi czytanie czegokolwiek, nie mówiąc o docenieniu kunsztu. A to które tytuły Ci podeszły jest kwestią opinii - Tobie Ania się nie podobała, a dziewczyny ją uwielbiały. Znam ludzi, którzy nie lubili Krzyżaków, a dla