Aktywne Wpisy
WielkiNos +13
GryzeKisiel +9
Chciałbym rozwiać wątpliwości co do tego miejsca i pierwszeństwa.
Auta jadące Podwalem są na drodze z pierwszeństwem. Auta wyjeżdżające z Komuny Paryskiej są na podporządkowanej. Jednakże pasy z Komuny Paryskiej w żaden sposób się nie przecinają i auta jadące z tego kierunku jadą dalej po swoim pasie i jeśli ktoś jadący Podwalem chce skręcić w lewo w Dworcową to musi zmienić pas. Na pasach nie ma żadnych trójkątów, pasów zatrzymania itd.
Wielokrotnie
Auta jadące Podwalem są na drodze z pierwszeństwem. Auta wyjeżdżające z Komuny Paryskiej są na podporządkowanej. Jednakże pasy z Komuny Paryskiej w żaden sposób się nie przecinają i auta jadące z tego kierunku jadą dalej po swoim pasie i jeśli ktoś jadący Podwalem chce skręcić w lewo w Dworcową to musi zmienić pas. Na pasach nie ma żadnych trójkątów, pasów zatrzymania itd.
Wielokrotnie
Mirki i Mirabelki z #warszawa, jak wam się żyje w tym mieście? Od zawsze marzyło mi się życie w stolicy, jednak ze względów rodzinnych musiałam wybrać studia w zadupim mieście wojewódzkim. Pomimo spędzonych tu 5 lat, nie czuję, żeby to było moje miejsce. Niedługo kończę studia i chciałabym się przeprowadzić, znaleźć sobie prackę w wwa i tym samym zacząć lepsze życie. Warto ryzykować i zaczynać wszystko od nowa? Trochę się obawiam, że warszawa zje mnie i wypluje, a z drugiej strony czuję fascynacje na myśl o codziennym życiu w wielkim mieście ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #620cd9ffff98844e781ed54f
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
@AnonimoweMirkoWyznania: rano do roboty wieczorem do domu, niesamowite niesamowitosci w tej warszawie moze wyjdziesz gdzie tu czy tam i to by bylo na tyle chyba ze masz mozliwosc jakichs duzych zarobkow albo rozwoju
jest na maksa pragmatycznie, dużo dobrej szamy, wydarzeń, imprez no i możliwości $$$$
@AnonimoweMirkoWyznania: xddddd
Jednak na
@Wygryw_z_wyboru: Kebab będzie droższy i trzeba będzie dłużej czekać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#takaprawda