Wpis z mikrobloga

@eXe1987: Dziwne, bo ja widziałem pełno działających wersji CM na SGS-a. W tym takie z działającym aparatem.

Rozumiem jakbyś zainstalował rom od Samsunga i miałby taki bubel, ale tu masz coś od programistów, którzy robią to hobbistycznie. Pokaż mi custom romy dla iOS czy WP.
@tomix: Co prawda WP nie korzystałem, ale z androidem mam bardzo złe doświadczenia. Nigdy, żadnego nieoryginalnego softu nie wgrywałem, a zawsze coś się #!$%@?ło. Teraz sobie brat wział galaxy s3 i już 3 dnia mu się coś #!$%@?ło, bo przerwał aktualizację jakiegoś programu. No #!$%@?, to lekka przesada.

@Yahoo_: niestety przewaga ios (którego nielubię) i wp nad androidem jest znaczna w kwestii wydajności ze względu na sprzęt. dwa pierwsze systemy piszesz już na dedykowane układy, uniwersalność jest zbędna. niestety android (nawet stockowy) jest pisany na kilka platform sprzętowych i potem właśnie takie rzeczy się dzieją. do tego dochodzi presja rynku i chęć wydania produktu im szybciej tym lepiej bez poważnych testów. ale mimo wszystko na ios nigdy bym się