Wpis z mikrobloga

Czy tylko ja zauważyłem korelację pomiędzy polackim ryjem i niskim IQ?
Jeśli widzę twarz człowieka to wystarczy mi aby się domyśleć (moje spostrzeżenia są zazwyczaj trafne) że gość robi przez wiele lat na produkcji przy mało skomplikowanej pracy.
Gdy widzę okrągły ryj z dużym nosem zazwyczaj jego posiadacz wsiada zaraz do jakiegoś starego Matiza albo Tico.
Nikogo nie poniżam ale moim zdaniem wygląd świadczy o tym co dany człowiek ma w głowie.
#przegryw #psychologia #blackpill
  • 9
@Mezomorfix: Mam bardzo podobne przemyślenia i obserwacje od dawna. Po ryju od razu widzę kto jest pracownikiem fizycznym, a kto pracuje umysłowo. Do tego sposób poruszania się. Dalej oczywiście wystarczy, że gość się odezwie to od razu wiem, czy fizol, czy pracownik umysłowy.
@Mezomorfix: to prawda, większość osób pochodzących z wyższego statusu, ma mniejsze smuklejsze dłonie. Natomiast osoby których np przodkowie rodziny, dziadkowie pałali się praca fizyczna, są najczęściej genetycznie bardziej szerocy, mają większe dłonie, skalane praca fizyczna. To pewnie jakieś dziedziczne cechy, gdy np chłop jako niewolnik szlachcica wybrany do zbierania bawełny a potem żył sobie w przyszłości na wsi. Teraz się rolę odwróciły i zrobiło się trochę inaczej. Że intelekt mężczyzny jest